17-again-poster

17 Again este un film previzibil. Nu te surprinde cu absolut nimic, dar merge pentru o seara in care nu ai altceva mai bun de facut.

Mi-ar fi placut sa vad mai multe scene cu Matthew Perry, insa m-am ales cu Zac Efron. Zac este o celebritate in devenire in America, toate adolescentele sunt innebunite dupa el (datorita succesului cu trilogia High School Musical), pe cand Matthew nu prea a mai facut mare lucru de cand cu Friends – deci e clar de ce eroul filmului este Zac.

M-a distrat ca Zac nu s-a abtinut nici in acest film sa danseze:) Bine macar ca nu a cantat. Nu ca ar canta rau, dar nu trebuie sa faca in toate filmele acelasi lucru.

In film este vorba de un barbat de vreo 40 de ani (jucat de Perry), care este coplesit de regrete si da vina pe familie pentru esecurile din viata. In tinerete a ales sa ramana cu prietena insarcinata si sa renunte la o stralucita cariera in sport, iar acum este pe cale sa divorteze, copiii il considera un strain, lucreaza de 16 ani in acelasi loc fara sa fie promovat si locuieste la prietenul cel mai bun, care este milionar.

Printr-o minune se trezeste in corpul lui la 17 ani (adica in corpul lui Zac Efron:P) si initial crede ca acum e sansa lui sa isi refaca viata.  Insa curand realizeaza ca rolul lui este de a-si ajuta familia, asa ca se apropie de copii si de fosta nevasta in timp ce prietenul lui incearca sa o cucereasca pe directoarea scolii. Scenele cu prietenul lui si directoarea sunt si cele mai interesante din tot filmul si singurele care te fac sa razi.

Nota 6.5 din 10.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on 17 Again

  1. L-am vazut si eu saptamana trecuta. Nu prea m-a impresionat, insa ai dreptate, merge intr-o seara cand nu e altceva mai interesant. I-ai dat o nota destul de maricica 🙂

  2. Intr-adevar, cei doi geeks, prietenul lui cel mai bun si directoarea fac un cuplu absolut fenomenal. Aia m-au distrat mai mult decat intregul synopsis al filmului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.