coperta1

Titlu: Babyville

Autor: Jane Green

Numar pagini: 468

Anul aparitiei: 2003

Nota: 7/10

Babyville este un roman usurel, de vacanta, perfect pentru o zi la plaja. A aparut la Polirom, colectia CHIC si costa 40 lei (daca comandati de pe internet, primiti o reducere de aproximativ 30% – mai multe detalii pe www.polirom.ro).

“Julia, Maeve si Sam sint cele trei protagoniste ale romanului Babyville (2001), trei femei extrem de diferite pentru care ideea conceperii unui copil reprezinta o schimbare totala de perspectiva. Julia isi doreste cu ardoare un camin fericit si este convinsa ca un bebelus va reusi sa indrepte relatia nereusita pe care o are cu Mark. Spre deosebire de ea, Maeve, o irlandeza ros­cata si sexy, este de-a dreptul alergica atunci cind vine vorba de relatii pe termen lung, insa o aventura de-o noapte, in urma careia ramine insarcinata, o arunca intr-o lume absolut surprinzatoare, desi deloc neplacuta. Sam este mama obsedata de pruncul sau, care isi neglijeaza partenerul si este ingrozita de indatoririle sale de sotie. Cum vor reusi cele trei sa-si regasesca echilibrul si mult rivnita libertate este o intreaga poveste, pe cit de incitanta, pe atit de comica si incurcata.” (descrierea facuta de Polirom)

Sincer, credeam ca o sa ma plictiseasca rau cartea, dar pana la urma a fost OK. Cartea este impartita in 3 sectiuni, pentru fiecare eroina, insa povestile lor se intercaleaza iar la final avem deznodamantul pentru fiecare dintre personaje. Enjoy!

4 Comments on Babyville – Jane Green

  1. Am avut si eu intentia sa-mi cumpar cartea asta, insa pana la urma mi-am luat altceva atunci. Mai citesc si chicklit 😀 Sunt destul de amuzante.
    Am sa-mi permit sa-ti recomand cea mai funny carte pe care am citit-o vreodata. Se numeste Stupid&Contagious si e scrisa de Caprice Crane. La editura Humanitas se gaseste sub titlul “Sunt aiurita si se ia!” M-am distrat copios, radeam de una singura 😀

  2. prima carte de gen am imprumutat-o de la un baiat. urmatoarele le-am cumparat eu la un pret f bun (10 lei volumul). asta se intampla prin martie-aprilie, dar eu zis fetele ca de obicei fac reduceri. nu am le-am citit, dar cand vine vacanta ma pun pe treaba.
    pentru bucurestence: libraria se afla in statia de metrou eroilor (iesirea dinspre suub).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.