Va anunt cu parere de rau ca renunt la blog. De ce? S-au intamplat niste lucruri in viata mea, cauzate de o persoana care se ocupa cu facutul de rau in timpul ei liber. Ii doresc ce imi doreste si ea si sper ca stie ca Dumnezeu vede tot.

Adio. Ma puteti scoate din blogroll.

Later edit: nu ma asteptam la atatea mesaje frumoase. Va multumesc. Pentru voi am sa fac tot posibilul sa revin. Va rog sa ma iertati pentru “vacanta” pe care o voi lua. Nu am cheful necesar sa mai scriu, vreau doar sa uit si sa iert. Si sa ma razbun:) (stiu…razbunarea e arma prostului, dar e dulce tare)

13 Comments on Datorita voua – incerc sa revin:)

  1. Draga mea sper sa se rezolve totul,imi pare foarte rau ca nu o sa mai scrii deaorece numai lucruri interesante am citit pe blog-ul tau si ar fi pacat sa “ascunzi’ toate “informatiile” pe care le detii.
    Nu am sa te sterg din blogroll pentru ca am speranta ca poate intr-un viitor apropiat vei mai scrie.I-ati timpul necesar si cand revii sa revii cu vesti noi:D
    take care!

  2. Mihaela, si eu te citeam cu interes. Ar fi pacat sa renunti din cauza cuiva care nu vrea raul. I-ai da satisfactia ca a reusit. Oricum, si eu sper sa scrii in continuare. As vrea sa te ajut cumva, dar nu prea cred ca am cum. Mult curaj!

  3. M-ai facut curioasa…ce-ai patit?Oricum nu ar trebui sa renunti!Se zice ca un sut in fund e un pas inainte :)) Si toate se rezolva pana la urma

  4. Pai si pe mine cui ma lasi? In fiecare zi citeam ultimul tau post de pe acest blog! Si nici vorrba sa te scot de pe link exchange, cand te-am adaugat, am facut acest lucru tocmai pentru ca te voiam in lista mea!

    O imbratisare!

  5. Scuze, acum am vazut ca o fraza din comentariul meu nu prea are sens. Vroiam sa zic ca nu merita sa renunti din cauza unei persoane care nu iti vrea raul. Mai greu….;))

    Oricum, ma bucur tare mult ca ti-ai schimbat decizia. Noi te asteptam cu drag.

  6. Sunt atatia care fac lucruri nasoale doar ca sa se simta mai importanti. Stiu atatea persoane de acest gen…incat mama ma face “sociopata”. Don’t go, please stay…

    • Da..interesant e ca a facut exact ce a facut si tatal ei si prietenul ei si a urat. Dar ea poate sa faca…si nu numai mie, ci la mai multe persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.