noi

Dupa cum v-am zis, nu imi plac schimbarile si in afara de asta, ma atasez si foarte tare. Asa am patit si cand am fost in clasele primare. Mi-am indragit extrem de mult colegii si am suferit teribil cand a trebuit sa ma mut la alta scoala in clasa a V-a. Fiecare a trebuit sa mearga pe drumul lui, eu la mate-info, prietenele mele la arte sau la filologie.

Au trecut multi ani de atunci, cu unii fosti colegi m-am mai intalnit la facultate, pe multi i-am gasit pe hi5 si facebook (de asta imi plac mie aceste retele de socializare – imi gasesc vechi prieteni si pot vedea cu ce se ocupa acum, cum arata, daca s-au schimbat mult). Mereu am visat la o reuniune si se pare ca se va intampla, saptamana viitoare, la un suc. Nu stiu cati vor reusi sa vina, este greu sa strangi 30 de oameni la un loc, dar si 10 daca suntem, tot e bine. Sunt destul de emotionata, nu stiu cum va decurge, daca vom gasi subiecte de discutie sau daca ne vom mai aminti macar numele colegilor.

V-am pus si o poza de atunci (mai bine zis o bucata dintr-o poza, asa am primit-o; o am si eu, intreaga, dar nu am un scaner la dispozitie). Eu sunt cea din centru, bruneta extrem de zambitoare ­čÖé (stau intre o fata si un baiat). Eram mai vesela pe atunci – in anul 1994. Ce vremuri…

4 Comments on Reuniune

  1. sunt de intru totul de acord cu ce ai zis..si mie mi-ar place daca s-ar face o astfel de intrunire..cum ziceai si tu..macar 10 sa ne strangem…ar fi ceva..iar in legatura cu poza pe care ai primit-o e foarte posibil ca persoana care ti-a dat-o sa o fi avut de la mine..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.