Reuniune

noi

Dupa cum v-am zis, nu imi plac schimbarile si in afara de asta, ma atasez si foarte tare. Asa am patit si cand am fost in clasele primare. Mi-am indragit extrem de mult colegii si am suferit teribil cand a trebuit sa ma mut la alta scoala in clasa a V-a. Fiecare a trebuit sa mearga pe drumul lui, eu la mate-info, prietenele mele la arte sau la filologie.

Au trecut multi ani de atunci, cu unii fosti colegi m-am mai intalnit la facultate, pe multi i-am gasit pe hi5 si facebook (de asta imi plac mie aceste retele de socializare – imi gasesc vechi prieteni si pot vedea cu ce se ocupa acum, cum arata, daca s-au schimbat mult). Mereu am visat la o reuniune si se pare ca se va intampla, saptamana viitoare, la un suc. Nu stiu cati vor reusi sa vina, este greu sa strangi 30 de oameni la un loc, dar si 10 daca suntem, tot e bine. Sunt destul de emotionata, nu stiu cum va decurge, daca vom gasi subiecte de discutie sau daca ne vom mai aminti macar numele colegilor.

V-am pus si o poza de atunci (mai bine zis o bucata dintr-o poza, asa am primit-o; o am si eu, intreaga, dar nu am un scaner la dispozitie). Eu sunt cea din centru, bruneta extrem de zambitoare 🙂 (stau intre o fata si un baiat). Eram mai vesela pe atunci – in anul 1994. Ce vremuri…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓4 Comments on Reuniune

 1. Raluca
  August 9, 2009 at 1:55 am (9 years ago)

  sunt de intru totul de acord cu ce ai zis..si mie mi-ar place daca s-ar face o astfel de intrunire..cum ziceai si tu..macar 10 sa ne strangem…ar fi ceva..iar in legatura cu poza pe care ai primit-o e foarte posibil ca persoana care ti-a dat-o sa o fi avut de la mine..:)

  Reply
  • admin
   August 9, 2009 at 12:44 pm (9 years ago)

   Pai da, de la Ani o am:) Care o avea de la Emilian:P

   Reply
 2. addicted
  March 22, 2011 at 9:12 am (7 years ago)

  Ce scumpica erai!! >:D<

  Reply
  • Mihaela
   March 22, 2011 at 9:37 am (7 years ago)

   Multumesc. 😛 :*

   Reply

Leave a Reply

More in personal
Feeling creative…

Nu stiu ce am in seara asta dar scriu post dupa post :). Deja 6...am posturi pregatite pentru inca vreo...

Close