Cum poti cataloga o persoana ca fiind buna sau rea? Cu totii facem greseli, dar este o diferenta cand esti constient ca gresesti ceva si cu toate acestea tot faci si atunci cand nu iti dai seama ca gresesti si regreti amarnic cand observi consecintele. Multi ne mintim atunci cand gresim, incercam sa minimizam implicarea noastra in ceea ce facem, sa dam vina pe altii…nu e nimeni vinovat si nimeni nu te impinge sa faci ceva – e alegerea facuta de tine si de aceea consecintele le vei suporta doar tu.

Spun acestea deoarece sunt chiar enervata de persoanele rele (le numesc asa pentru ca mi-au gresit atat mie cat si altor persoane, au provocat suferinta INTENTIONAT, fara sa le pese de consecinte) care incearca sa para altceva decat sunt, sa faca acte de caritate pentru oameni straini cand pentru prieteni pastreaza doar lovituri sub centura. Ce ar fi daca ar incepe sa fie buni cerandu-si iertare de la cei pe care i-au ranit? Ce ar fi daca ar recunoaste odata pentru totdeauna ca au gresit, ca nu e nimeni vinovat de ceea ce au facut? Prea multa aroganta si invidie fac rau, chiar si persoanelor “rele”.

1 Comment on Good vs Bad

  1. O poti cataloga astfel dupa actiunile premeditate, dupa felul in care te face sa “te simti” frecvent, dupa raspunsuri, dupa intentii.
    Da, cu totii gresim, dar de aici si pana la a face sistematic rau altora mai e cale…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.