spatiuweb

Cand am inceput acest blog nu ma asteptam sa-mi placa sau sa continui sa scriu chiar si dupa cateva luni bune. De aceea nu am investit intr-un domeniu propriu, doar in gazduire, oferit de spatiuweb.ro. Tot ei mi-au oferit si acest subdomeniu, gratuit, care a inceput sa-mi placa si nu ma gandesc sa-l schimb prea curand.

Sunt foarte multumita de serviciile oferite de ei, nu am avut niciodata probleme precum am vazut la alte bloguri. Am cumparat si domenii de la ei (pentru serviciu), am recomandat firma familiei si prietenilor si nimeni nu a fost dezamagit.

De aceea aleg sa-i promovez. De ce sa nu promovez un prieten, pe cineva care m-a ajutat si mi-a recomandat cele mai bune solutii pentru mine? Asa cum recomand cele mai bune magazine online sau cele mai bune produse folosite, aleg sa promovez si cele mai bune servicii.

Asa ca daca sunteti interesati de hosting la cele mai mici preturi (incepand cu 10 lei/luna fara TVA) aveti de la mine un cupon de reducere de 20%(codul cuponului este xtek20off). De ce sa stau cu grija ca blogul nu merge sau ca nu are cine sa ma ajute cu partea tehnica? Mai bine ma gandesc doar la articole si la cum sa le scriu cat mai bine.

In afara de webhosting si inregistrari de domenii, spatiuweb.ro se mai ocupa cu gazduirea de servere virtuale private (vps). Mai multe informatii gasiti pe site-ul lor www.spatiuweb.ro

3 Comments on Hosting spatiuweb.ro – reducere 20%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.