Magazin online ID Sarrieri

Intotdeauna mi-au placut produsele ID Sarrieri. Imi amintesc cand eram mica si mergeam cu mama la singurul magazin ID Sarrieri din Iasi si imi alegeam de acolo tot felul de produse si accesorii speciale. De acolo mi-am cumparat primul sutien, prima lenjerie cu cristale Swarovski si in general lucruri deosebite, cum nu mai erau prin Iasi sau chiar prin tara.

Acum am posibilitatea de a cumpara lenjerie de calitate, deoarece le pot gasi pe magazinul online ID Sarrieri: http://shop.SARRIERI.ro, magazin unde am gasit modele sexi de sutiene push-up, slipi tanga, corsete cu bretele din cristale Swarovski, ce le poti purta la vedere si accesorii speciale. Aici puteti gasi colectii I.D. Sarrieri din cele mai fine matasuri accesorizate cu cristale Swarovski, dantela Chantilly; dar si colectiile Body Up by I.D. Sarrieri intr-o multitudine de marimi si culori.

De asemenea, daca cumparati online in perioada 7 septembrie – 9 octombrie de 500 lei, puteti castiga unul dintre cele trei premii de 1000 lei oferite de Shop Sarrieri. Iar daca doriti, puteti primi card de fidelitate prin care beneficiati de discounturi de 10-15%.

Voi reveni cu articole in care va voi arata articolele mele preferate de pe shop.SARRIERI.com. Pana atunci intrati pe site, admirati si daca va plac, cumparati. Va garantez ca veti deveni clienti fideli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓Leave a Reply

More in articole publicitare, cumpărături
Strawberry Renewal Loyalty Bonus

Strawberry nu se lasa atat de usor. Dupa ce mi-au oferit un discount de 15% deoarece nu mai facusem o...

Close