Ma tot gandesc de cateva saptamani sa-mi iau un domeniu, acum cand a devenit si blogul meu ceva mai mult decat un hobby. Am vazut ca multi au trecut la domenii serioase, precum Inka sau Buhu si cred ca a venit timpul sa ma pregatesc si eu de o schimbare, chiar daca nu mi-o doresc cu adevarat.

Nu vreau sa investesc intr-un .ro (cel putin nu acum), mi-ar placea un domeniu .com, .eu sau .info. Problema e ca nu stiu ce denumire sa aleg. As vrea sa fie ceva usor de retinut, nu foarte lung si sa sune acceptabil. BlogulMihaelei.com mi-ar placea, este cam pe primul loc in preferintele mele acum…insa nu stiu sigur, imi este greu sa ma decid. De aceea vreau sa-mi spuneti si voi ce parere aveti, niste sugestii daca nu va place aceasta denumire…(mihaela.com e luat:P; cel mai tare ar fi fost mihaela.eu…dar e ocupat) si sa-mi spuneti si daca e buna aceasta trecere sau daca ar fi mai bine sa pastrez denumirea actuala ca sa nu va derutez.

Va multumesc anticipat:)

5 Comments on Domeniu propriu?

  1. Un domeniu pe .ro este 2 milioane pe viata, nu pe an cum este .com. Esti romanaca si trebuie sa fii .ro nu .alceva. Parerea mea.
    Si in legatura cu numele blogulmihaelei.com e prea lung. trebuie unul scurt si usor, sa nu il uite lumea.

  2. Vezi poate mihaela cu doi de l poate nu e luat. Sau “emihaela” nu prea suna bine dar e o posibilitate! Mihaela cu 2 de l e frumos zic eu! Altcineva ce zice?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.