Colectia Moulin Rouge de la I.D.Sarrieri este una extrem de senzuala, folosindu-se ca material tulul care da o nota de mister iar volanasele retro creeaza un aer sofisticat. Va invit sa admirati toate colectiile I.D. Sarrieri pe shop.SARRIERI.ro.

1_mod2_mod

Acest sutien triunghi este o piesa de lenjerie confortabila si softisticata, materialul folosit fiind tulul. Transparenta si volanasele creeaza un look feminin, extrem de senzual. Puteti alege si un slip asortat, V-string din tull cu volane retro sau un slip retro maxi din tull, lat pe parti si accesorizat cu volanase a la Moulin Rouge pentru un look sic, feminin.

3-Mod

Preferatul meu este acest sutien balconette din tull cu volane retro. Slipul asortat este retro din tull, cu volane, dar puteti alege la acest sutien si un slip V-string sau boxer.

6_mod5_mod

Pentru o seara romantica puteti comanda de pe shop.SARRIERI.ro o camasuta sexy din tull, accesorizata cu volanase retro impreuna cu oricare dintre slipii prezentati mai devreme: V-string, brazilian sau tip boxer. Asemanator cu camasuta, puteti alege un top din tull cu volane, care se asorteaza perfect cu slipii din colectie.

4_mod

Pentru un look mai extravagant, shop.SARRIERI.ro va pune la dispozitie acest top din tull, cu volane la care puteti asorta slipi sau budigai fantezie din tull, bufanti, cu volanase.

Cam atat pentru azi. Saptamana viitoare voi reveni cu prezentarea unei alte super colectii ID Sarrieri. Nu uitati de oferta de pe shop.SARRIERI.ro: daca achizitionati produse de 500 lei puteti castiga un shopping de 1000 lei! Shopping placut!

4 Comments on Moulin Rouge

  1. din tot ce am vazut de la ei,cel mai mult mi-a placut sutienul triunghi din tulle,si nici nu era foarte scump,oricum am avut o revelatie si legata de marimea sutienului,dupa ce am vazut pe site-ul lor cum se calculeaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.