Odata cu trecerea la un nou domeniu, am schimbat si programul de monitorizare a traficului. Am renuntat la trafic.ro datorita comisionului de 10 euro/an, care nu mi se pare justificat si am inceput sa folosesc Google Analytics.

Asa am observat modificari importante in ceea ce stiam eu despre blog si ceea ce chiar se intampla cu el. Odata cu trecerea la Google Analytics am observat ca am o medie de 300 vizitatori unici/zi, cand trafic.ro imi spunea ca nu am mai mult de 150-200 vizitatori unici/zi. Deocamdata au trecut doar 2 zile, vreau sa vad un grafic dupa o saptamana ca sa-mi fac o parere.

Pe forumuri toti se plang de acest lucru: in cine sa ai incredere? In trafic.ro sau in Google Analytics? Normal ar fi sa ai incredere in Google, si nu doar pentru ca iti afiseaza un numar mult mai mare de vizitatori unici – ceea ce bineinteles te bucura.

2 Comments on Google Analytics

  1. Am avut o surpriză similară trecând de la trafic.ro la statcounter. Scorul era de zece ori mai mare, plus că poţi vedea cine, ce, cum şi cât. Google Analytics n-am testat, dar presupun că-i cam ca şi Statcounter.

  2. Am vrut sa ma inscriu in trafic.ro dar am renuntat in momentul in care am vazut taxa de 10 euro/an. Nu este mult dar nu stiu cat de corect este. Folosesc Google Analytics si pot vedea tot in ceea ce priveste site-ul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.