In sfarsit a sosit si weekendul…il asteptam cu multa nerabdare, dupa o saptamana incarcata cu multe seminarii. Vreau sa profit cat mai mult de aceste 2 zile, mai ales ca weekendul viitor il voi petrece departe de Iasi. Nu-mi place deloc sa plec in delegatii, dar cred ca trebuie sa incep sa ma obisnuiesc.

Revenind la planurile pentru weekend m-am gandit deocamdata sa mergem sa admiram expozitia de crizanteme organizata la Gradina Botanica. Mihaela mi-a confirmat azi ca expozitia e deschisa pana pe 9 noiembrie, asa ca daca va plictisiti maine, ne vedem acolo.

De asemenea vrem sa vedem filmul The Rebound. Din trailer filmul pare un pic plictisitor, dar sper sa nu fie asa si chiar sa radem. Si in plus, am auzit numai lucruri bune de la prietenii care l-au vazut deja.

In rest as merge sa mananc in oras si sa-mi caut o pereche de blugi ca mi-au ramas foarte mari cei pe care ii am. Pot sa-i dau jos de pe mine fara sa deschid nici un nasture. :)) Si nu-mi place sa port curele.

Ca un lucru mai putin placut, trebuie sa curatam acvariul…si cred ca o sa ne ia cateva ore bune. Dupa aceea poate cumparam niste pesti (cei pe care ii aveam au murit) si reamenajam, ca sa fie frumos in casa. Vine acusi Craciunul, Revelionul, ziua mea…un acvariu este extrem de captivant pentru oaspeti. 🙂

Daca mai aveti idei de petrecere a weekendului, va rog sa mi le comunicati. Fara iesiri din oras sau mers in cluburi. 🙂

6 Comments on E weekend :)

  1. hmmmmm …. vine si ziua mea peste 6 zile.. habar n-am ce voi face.. unde imi voi scoate prietenii :-??
    eu dau o fuga prin imprejurimi, in weekenduri 😀 this is a good ideea;)

  2. Am vazut si eu acum 2 saptamani ‘The rebound’..ii dragut, cred ca-ti va placea 🙂 daca si prietenul meu a fost impresionat, ii si mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.