Ce te poate enerva la un blog

Am avut putin timp liber azi, asa ca m-am gandit sa mai intru pe paginile pe care le am la blogroll si sa vad daca toti au updatat adresa blogului meu. Insa unele pagini nu sunt facute ca sa intri pe ele – te enervezi din primul moment. De ce?

 • Muzica – am deschis multe pagini (ca de obicei), ma uitam la un film…cand deodata incepe sa cante o melodie. Opresc filmul, incep sa ma uit pe toate acele pagini sa vad de unde canta…bineinteles ca nu-ti dai seama, pana la urma ajung sa le inchid pe toate ca sa fac liniste.
 • Datele de contact – nu inteleg de ce multi bloggeri refuza sa-si puna o adresa de email pe blog. Poate vrea cineva sa va contacteze pentru o oferta de promovare…sau sa va spuna o parere despre blog…Sau, in cazul meu, sa va roage sa modificati in blogroll adresa site-ului. M-am chinuit acum 4 saptamani sa trimit mailuri la toata lumea, sa las comentarii daca nu aveau adresa de email, sa completez formulare de contact, dar azi nu am mai avut chef. Am scos din lista aceste persoane.
 • Comentarii – am gasit bloguri unde nu poti lasa comentarii. Nu aveau date de contact, nu puteai sa lasi comentarii…cum poti sa dai de acele persoane?
 • Adresa modificata – Vreo 3 bloguri ma anuntau cu mandrie ca s-au mutat pe propriul domeniu . info. Dau sa intru pe acel domeniu – niciunul nu mergea. Ba unul dintre cei 3 chiar lauda firma de hosting de la care a cumparat domeniul, ca il recomanda, ca e super…si pagina nici nu mergea 🙂 Iar acele ultime posturi erau scrise in iulie, august…ce s-a intamplat cu ei? Au ramas atat de dezamagiti ca nu le merg domeniile asa ca s-au lasat de scris?

Tot imi zic sa fac curatenie printre linkuri, ca nu se mai poate…nu vreau sa mai promovez bloguri dezordonate, enervante, care nici macar nu mai merg. Cand voi modifica template-ul, voi face si aceste schimbari…nu voi alege in functie de pozitia in ZeList, de Page Rank sau de vizitatori…ci doar in functie de aspectul si poate mesajul blogului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments on Ce te poate enerva la un blog

 1. Andrei Dutu
  November 7, 2009 at 10:17 pm (8 years ago)

  Nici calendarul nu prea isi are rostul pe blog. 😉

  Dar in schimb e de dorit chestia aia prin care te poti abona sa primesti pe email comentariile de la un articol unde ti-ai dat cu parerea.

  Reply
  • admin
   November 7, 2009 at 10:19 pm (8 years ago)

   Eh, eu am scris ce ma enerveaza pe mine cel mai mult, din ce am vazut azi:)

   Reply
 2. Molie pe Creier
  November 8, 2009 at 2:22 am (8 years ago)

  In afara de adresa de e-mail la mine nu apare nimic din ce ai semnalat tu,si faza cu muzica chiar e foarte antipatica.

  Reply
 3. Andrei Pavel
  November 8, 2009 at 7:23 am (8 years ago)

  nu ma incadrez mai sus 🙂

  Reply
 4. Grim_Cris
  November 8, 2009 at 7:40 am (8 years ago)

  Andrei are dreptate, nici calendarul nu prea are ce cauta pe blog, dar macar asta nu este enervant. Calendarul nu te incurca cu absolut nimic atunci cand vrei sa navighezi pe un blog

  Reply
 5. Marina
  November 8, 2009 at 10:22 am (8 years ago)

  si pe mine ma enerveaza muzica de pe blog-uri. mult de tot. uneori nu incepe imediat ce ai deschis pagina. intre timp ai intrat si pe alte blog-uri si nu stii unde e playlist-ul ala enervant. si ia-le la rand… unde mai pui ca s-ar putea sa dureze sa gasesti aplicatia propriu-zisa, pt ca la unii e la inceputul paginii, la altii in josul ei, la ceilalti undeva pe laterala…brrrr

  Reply
 6. Adrian Manolache
  November 8, 2009 at 11:46 am (8 years ago)

  off topic: LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate, fericire…..si tot ce iti doresti sa se indeplineasca..si sa nu uit..cat mai multe articole pe blog.

  Reply
  • admin
   November 8, 2009 at 12:15 pm (8 years ago)

   Multumesc mult:)

   Reply
 7. carmen
  November 8, 2009 at 5:13 pm (8 years ago)

  LA MULTI ANI MIHAELA!

  Reply
  • admin
   November 8, 2009 at 5:13 pm (8 years ago)

   Multumesc Carmen:)

   Reply
 8. Boris
  November 8, 2009 at 6:33 pm (8 years ago)

  MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI,
  CINE SA TRAIASCA? CINE SA TRAIASCA?
  MIHAELA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI.

  Blogul meu contine tot ce trebuie nu trebuie sa imi fac griji. E in standarde zic eu. Am despre mine, contact, NU am muzica care sa nu o stii de unde sa o opresti… si mai scriu si eu cate ceva din cand in cand 🙂

  Bafta! Sper ca noul template sa fie unul deschis la culoare si usor de citit.

  Reply
 9. Inka
  November 8, 2009 at 6:47 pm (8 years ago)

  Da, foarte adevarat 🙂

  Reply
 10. sorin
  November 15, 2009 at 12:12 am (8 years ago)

  Mult succes la curatenie:)..Cauta sa opresti bloguri de interes…

  Reply

Leave a Reply

More in blog
Statistici blog

Dupa aproximativ o luna cu Google Analytics, ma declar extrem de multumita si il pot recomanda tuturor celor interesati de...

Close