Imi place mult GlamCafe, in mare parte din cauza locatiei: in incinta Camerei de Comert (in Copou), asadar chiar vis-a-vis de apartamentul in care locuiesc. ­čÖé

Fiind atat de aproape nu se putea sa nu merg intr-o seara sa vad cum e…imi place ca nu trebuie decat sa traversez strada, cred ca de acum numai aici imi voi chema prietenele.

Localul este decorat modern, poti opta pentru a sta la bar sau la cele +10 mese disponibile. Eu prefer masa de langa semineu, desi e putin intuneric acolo, deoarece focul creeaza o atmosfera foarte romantica. Preturile sunt ok, mi se par mai rezonabile ca la Cafepedia sau La Corniche. Un cocktail non alcoolic costa 10 lei si este foarte bun, o cafea 6 lei, frappe-ul 6 sau 7 lei, sucul si apa 5 lei.

GlamCafe nu are site, puteti vedea poze┬áaici iar promotiile le aflati de pe contul de Facebook. In perioada 9 decembrie 2009 – 31 martie 2010, intre orele 10:00 si 17:00,┬áputeti beneficia de oferta Happy Hour: la orice produs din cafea vei primi un Pain Au Chocolat sau poti comanda micul dejun Glam (cafea, fresh, 2 pain au chocolat) la doar 10 lei.

Ma gandesc foarte serios sa-mi fac ziua aici…O alta optiune ar fi restaurantul Cosmopolitan din cadrul Ramada. Oricum, mai am timp sa ma gandesc. Astept propuneri. ­čśë

* Pozele sunt preluate de pe contul de Facebook al GlamCafe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.