Nu-mi plac filmele de groaza, mereu am preferat comediile pentru simplul motiv ca ma binedispun. Nu-mi place sa stau speriata sau sa am emotii deoarece in viata de zi cu zi imi fac destule griji.

Insa ieri am trecut peste aceste preferinte si m-am uitat cu prietenul (singura nu as fi avut curajul) la filmul horror Case 39. Cred ca e prima data cand Renee Zellweger joaca intr-un film de acest gen – o prind mai bine comediile, insa nu a jucat rau.

Renee interpreteaza rolul unei asistente sociale, Emily Jenkins, care investigheaza cazul unei fetite abuzate de parinti. Acestia incearca sa o omoare pe copila iar Emily ii salveaza viata, dupa care face o cerere pentru a deveni mama ei adoptiva. Parintii lui Lily (fetita) o avertizeaza ca aceasta nu este atat de inocenta, insa Emily isi va da seama de acest lucru de-abia dupa ce prietenul ei, Douglas, moare, si dupa ce un copil aflat in acelasi grup de terapie ca si Lily isi omoara ambii parinti, dupa ce primeste un telefon de la fetita.

Daca si cum va reusi Emily sa scape de Lily veti afla urmarind filmul.

Nu a fost ingrozitor de rau, dar am si stat cu capul sub patura la scenele mai violente ­čÖé

Interesant: Bradley Cooper a interpretat rolul iubitului lui Emily, Douglas. Probabil stiti ca in realitate, Bradley si Renee formeaza un cuplu si inca unul serios, au tot aparut poze pe net cu Renee si parintii lui Bradley. Probabil s-au indragostit in timpul filmarilor la Case 39. ­čÖé

4 Comments on Case 39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.