Tot v-am povestit despre bucuriile pe care mi le aduce blogul. La toate acestea se adauga si cateva nemultumiri, mai importante sau nu.

  • Concursul organizat pe acest blog – inca in desfasurare: Imi pare rau sa vad oameni atat de ahtiati sa castige un obiect incat stau si se inscriu de pe acelasi ip (de vreo 9 ori!) sau se inscriu din nou dupa cateva zile (cu acelasi nume). Nu mai sunt multi oameni cinstiti pe lumea aceasta.
  • Proiectele oferite gratis: Stiind ca multi studenti au nevoie de un exemplu, de un model, atunci cand realizeaza un proiect m-am oferit sa le trimit proiectele mele. Tot pe blog cei de la FEAA pot gasi numeroase grile sau structuri de proiect, cu siguranta de ajutor. La acel articol cu proiecte am primit multe comentarii, multi imi cereau ajutorul. Bineinteles ca din aceia, putini s-au gandit sa citeasca articolul, sa vada ce proiecte le pot oferi, din ce domenii. Unii s-au trezit sa-mi ceara sa le trimit toate proiectele pe care le aveam! Probabil ca sa le vanda pe niste site-uri. Altii primeau proiectele de la mine dar nu se mai oboseau sa mai trimita un mersi. Avand in vedere toate acestea (asa patesti cand incerci sa faci fapte bune) am renuntat la a mai trimite proiecte. Am si scris mare, in titlu (ca oricum nu citesc ei articolul, ci doar titlul) ca nu mai este valabil. Insa ce credeti? Azi iar un comentariu, o cerere de proiect – macar daca in comentariu scria: Am vazut ca nu mai trimiti insa te rog mult sa ma ajuti…nu, nici macar nu a fost luat in seama acel titlu. Probabil o sa se prinda singura cand nu va primi nimic in mail.

Cam astea sunt pana acum. Din toate reiese un singur lucru: lipseste bunul simt…

4 Comments on Lucruri mai putin placute

  1. mihaela ai putea te rog sa imi dai si mie un model de proiect la marcheting? stiu foarte bine di titlu ca nu mai este valabil, dar te rog macar niste sfaturi? multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.