“10 pentru primul meu calculator” este noua campanie organizata de Lavinia. Prin aceasta campanie, bloggerii ieseni si-au propus sa ii daruiasca un calculator Mihaelei, o eleva cu note foarte mari, cu mult potential si care are nevoie de putin ajutor. Daca aveti componente de calculator de care nu aveti nevoie, un mouse, tastatura, microfon, imprimanta (orice fel de accesoriu), va rog sa ma contactati. Facem reclama persoanelor si firmelor care se ofera sa ne ajute 😛

In alta ordine de idei, Lavinia organizeaza si un concurs pentru bloggeri, la care particip. Trebuie sa vorbim despre primul nostru calculator si sa raspundem la intrebarea “Ai luat nota 10 pentru primul tau calculator?”. Asa ca ma apuc de povestit 🙂

Am primit primul calculator la inceputul clasei a V-a, in 1998. Intrasem la Liceul de Informatica si aveam nevoie de calculator pentru proiecte si pentru orele de informatica (teme, pregatire). Nu stiu ce fel de calculator era, nu ma pricepeam deloc la configuratii de calculator. Cred ca monitorul era Belinea, dar nu garantez. Tot atunci am inceput sa am si acces la internet si mi-am creat primul cont de email (pe care il am si acum – e foarte distractiv sa citesti emailuri de prin 1999). Apoi a inceput sa fie popular mirc-ul si imi amintesc cum vorbeam cu colegii pe mirc (in loc sa vorbim in clasa, noi vorbeam pe mirc). Tot pe mirc vorbeam foarte mult si cu Felix. Cred ca pe mirc ne-am marturisit prima data ca ne iubim. In rest imi petreceam timpul pe site-uri de astrologie (eram pasionata, chiar am prezentat un proiect despre zodii la un concurs de engleza).

In clasa a IX-a am primit alt calculator de la parinti cu care am stat pana in primul an de facultate, cand mi-am cumparat un laptop, Dell Inspiron 1525.

Cand am luat note de 10 numai datorita calculatorului? Cred ca la facultate. La liceu nu prea aveam proiecte care sa necesite foarte multa documentare pe internet.

Cam atat imi amintesc :).

5 Comments on 10 pentru primul meu calculator

    • Te gandesti si vorbim maine printr-un email. Trimite-mi maine detalii pe mail @ mihaelaanghel . com, voi discuta cu persoana care se ocupa de aceasta campanie si iti vom face o propunere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.