10 pentru primul meu calculator

“10 pentru primul meu calculator” este noua campanie organizata de Lavinia. Prin aceasta campanie, bloggerii ieseni si-au propus sa ii daruiasca un calculator Mihaelei, o eleva cu note foarte mari, cu mult potential si care are nevoie de putin ajutor. Daca aveti componente de calculator de care nu aveti nevoie, un mouse, tastatura, microfon, imprimanta (orice fel de accesoriu), va rog sa ma contactati. Facem reclama persoanelor si firmelor care se ofera sa ne ajute 😛

In alta ordine de idei, Lavinia organizeaza si un concurs pentru bloggeri, la care particip. Trebuie sa vorbim despre primul nostru calculator si sa raspundem la intrebarea “Ai luat nota 10 pentru primul tau calculator?”. Asa ca ma apuc de povestit 🙂

Am primit primul calculator la inceputul clasei a V-a, in 1998. Intrasem la Liceul de Informatica si aveam nevoie de calculator pentru proiecte si pentru orele de informatica (teme, pregatire). Nu stiu ce fel de calculator era, nu ma pricepeam deloc la configuratii de calculator. Cred ca monitorul era Belinea, dar nu garantez. Tot atunci am inceput sa am si acces la internet si mi-am creat primul cont de email (pe care il am si acum – e foarte distractiv sa citesti emailuri de prin 1999). Apoi a inceput sa fie popular mirc-ul si imi amintesc cum vorbeam cu colegii pe mirc (in loc sa vorbim in clasa, noi vorbeam pe mirc). Tot pe mirc vorbeam foarte mult si cu Felix. Cred ca pe mirc ne-am marturisit prima data ca ne iubim. In rest imi petreceam timpul pe site-uri de astrologie (eram pasionata, chiar am prezentat un proiect despre zodii la un concurs de engleza).

In clasa a IX-a am primit alt calculator de la parinti cu care am stat pana in primul an de facultate, cand mi-am cumparat un laptop, Dell Inspiron 1525.

Cand am luat note de 10 numai datorita calculatorului? Cred ca la facultate. La liceu nu prea aveam proiecte care sa necesite foarte multa documentare pe internet.

Cam atat imi amintesc :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on 10 pentru primul meu calculator

 1. TOMIS TRAVEL
  March 21, 2010 at 10:36 pm (8 years ago)

  Mi-ai dat o idee la chestiunea cu calculatorul.Lasa-ma pana maine sa ma gandesc.

  Reply
  • Mihaela
   March 21, 2010 at 10:38 pm (8 years ago)

   Sigur 🙂

   Reply
 2. TOMIS TRAVEL
  March 21, 2010 at 10:49 pm (8 years ago)

  Am cateva calculatoare care nu le folosesc. Acum ai zis ca dai si ceva publicitate asa ca devine interesant.

  Reply
  • Mihaela
   March 21, 2010 at 10:53 pm (8 years ago)

   Te gandesti si vorbim maine printr-un email. Trimite-mi maine detalii pe mail @ mihaelaanghel . com, voi discuta cu persoana care se ocupa de aceasta campanie si iti vom face o propunere.

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on 10 pentru primul meu calculator

 1. […] – Lavinia Biberi – Alex T – Razvan Girmacea – Scripty – LucicX – licuriciulorb – Mihaela Anghel […]

Leave a Reply

More in campanii de ajutorare, personal
Cooking…

Nu am fost niciodata pasionata de gatit...probabil din cauza ca nu a fost nevoie sa stiu sa gatesc. Mereu cand...

Close