Despre copywriting

Copywriting-ul este noua mea pasiune, pasiune ce s-ar putea transforma intr-o slujba full time. Am tot lucrat in acest domeniu, cam de un an, mi-am format si un mic portofoliu, pe care il voi prezenta cat de curand. Inca invat, mai am multe de invatat (de aceea in domeniu ceea ce fac eu acum se numeste Junior Copywriter si nu Senior Copywriter…). Imi place foarte mult, am clienti multumiti, care vin din recomandarile altor clienti multumiti (ceea ce e de bine, cred :P), am si de lucru si ma gandesc si la un proiect, pe care as vrea sa-l lansez in mai – iunie. Sper sa reusesc.

Poate de aceea am lasat-o putin mai moale si cu blogul, am avut de scris mult zilele acestea si am vrut si sa ma documentez, sa vad ce as putea face, ce as mai putea invata si tot asa. Pentru cei care au experienta in acest domeniu si au sfaturi pentru mine, va rog sa lasati un comentariu.

P.S. Sunt foarte bucuroasa si entuziasmata de acest proiect si chiar imi doresc ca totul sa mearga bine. Imi place sa lucrez in marketing, sa am posibilitatea sa pun in aplicare o parte din lucrurile pe care le-am invatat (desi multe lucruri le invat singura, la facultate nu prea se pune accent pe marketingul online).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Despre copywriting

  1. Psihologie Constanta
    March 22, 2010 at 10:35 pm (8 years ago)

    Copywriting-ul e boala grea in Romania, iar lucrurile merg pe zi ce trece mai rau . Site-urile romanesti sunt pline de imagini ce apartin unor trusturi straine

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Despre copywriting

  1. […] daca v-am mai povestit despre copywriting, mai sunt multe de zis despre acest domeniu interesant. Ma pasioneaza teribil, insa sunt constienta […]

Leave a Reply

More in personal
Inceput de primavara

In sfarsit s-a incalzit afara, asa ca ne-am luat catelul, o patura, niste carti de marketing (lol), mancare si ne-am...

Close