Ieri seara am avut putin timp liber si am inceput curatenia de primavara in blogroll. Mi s-a recomandat sa fac acest lucru, fiind o lista mult prea lunga…si daca oricum nu ne vizitam, nu ne aducem reciproc vizitatori, de ce sa continuam colaborarea?

Altii au ales doar sa scoata din lista, fara sa anunte. Eu am vrut sa fac ceea ce trebuia, asa ca am anuntat printr-un email persoanele scoase din lista (si m-am chinuit putin sa caut adresele de email, majoritatea neavand date de contact pe blog). Am scris frumos, politicos, mi-am cerut si scuze.

Ca sa scot 5 persoane mi-au trebuit 30 minute: intai am verificat daca ne cunoastem, daca imi aduc vizitatori, daca mi-au vizitat vreodata blogul, apoi am cautat adrese de email si i-am contactat.

Reactia: o doamna a fost extrem de politicoasa; un tip s-a crizat si repede a trecut in defensiva: ah, ca tu oricum ai putine informatii! Nu inteleg de ce trebuie repede sa reactionam atat de urat la o cerere facut in mod politicos, anuntata. Orice colaborare are si un sfarsit, odata ce nu aduce beneficii decat unei parti sau chiar nici uneia.

Si acum ma duc la gratar sa ma relaxez. Have a great day!

4 Comments on Renuntare la o parte din blogroll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.