Dupa cum v-am povestit aici, ma uit cu mare placere la seriale. V-am promis ca voi reveni cu articole despre noilor seriale aparute asta-vara si voi incerca sa fac acest lucru printr-un articol saptamanal.

Voi incepe cu Rules of Engagement, un serial aparut in 2007, cu o distributie formata din actori aproape necunoscuti micului ecran. Spun aproape necunoscuti deoarece daca urmariti serialul Family Guy, cu siguranta il veti recunoaste pe Patrick Warburton, cel care imprumuta vocea politistului Joe Swanson. Ceilalti actori principali sunt: Oliver Hudson (fiul lui Goldie Hawn si fratele lui Kate Hudson), David Spade (un comedian american de succes, cel mai bun prieten al actritei Heather Locklear), Megyn Price (vocea Lindei din serialul American Dad) si Bianca Kajlich (a jucat un rol mic in Dawson’s Creek). De curand s-a alaturat serialului si actorul Adhir Kalyan (cunoscut din serialul Aliens in America).

Acestea fiind zise, sa trec la actiunea serialului. Serialul este de tip comedie, cu o durata a episoadelor de 25 de minute. Ni se prezinta viata a doua cupluri, unul casatorit, altul logodit si a unui burlac, prieten cu cele doua cupluri. Burlacul nu doreste sub nici o forma sa renunte la aventurile de-o noapte cu necunoscute, cuplul logodit se confrunta cu problemele ce apar inainte de casatorie iar cuplul casatorit se lupta cu neputinta de a avea un copil si de a trece peste monotonie.

Aceste probleme ni se prezinta cu un umor de calitate, astfel incat il consider un serial perfect pentru relaxare si vi-l recomand cu caldura. Serialul este la al treilea sezon si se filmeaza in continuare.

Si la sfarsit o stire trista pentru fanii serialelor de tip comedie: Two and a Half Men se confrunta cu probleme mari, fiind foarte posibila plecarea actorului principal, Charlie Sheen (probabil ati citit prin presa ca are probleme cu alcoolul, si-a amenintat sotia cu o arma, este judecat, s.a.). Cum nimeni nu vede acest serial fara Charlie Sheen, cel mai probabil acest sezon va fi si ultimul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.