Doriti sa vindeti un apartament sau un spatiu comercial? Sau sa inchiriati unul? Atunci probabil v-ati gandit sa dati un anunt in ziar, care va costa.

Ce-ar fi daca ati alege de aceasta data o metoda mai moderna si mai eficienta, fara sa cheltuiti nimic? Puteti vinde, inchiria sau cumpara imobiliare mult mai usor, prin intermediul site-ului www.imobiliare.net. Site-ul cuprinde in acest moment peste 300.000 de anunturi din toata tara si multe facilitati pe care alte site-uri de imobiliare nu le pun la dispozitie. Nu costa nimic sa incercati aici: primul anunt e gratuit.

Si ca sa va fie si mai usor sa alegeti un spatiu sau sa vindeti unul, imobiliare.net ofera posibilitatea de a adauga anunturi video. Prin video imobiliare este mai usor sa prezentati un spatiu, sa oferiti o imagine asupra a ceea ce vindeti. Video imobiliarele te scutesc de ore pierdute pentru intalniri sau vizualizari de case si iti ofera posibilitatea de a te intalni doar cu persoane care sunt cu adevarat interesate sa cumpere/inchirieze. Acelasi avantaj este si pentru cei care vor sa cumpere sau sa inchirieze…de ce sa pierzi timp, amagit de imagini care poate nu spun destule?

Incercati astazi imobiliare.net – mai simplu si mai eficient.

2 Comments on Anunturi imobiliare – de acum mai usor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.