Despre abonamente

Daca aveti un abonament pe un an sau doi la internet, cablu tv sau telefonie si vreti ca dupa aceasta perioada sa il inchideti, mergeti cu cel putin 60 de zile la furnizor pentru a-l anunta.

  • Orange trebuie sa fie anuntat cu 30 de zile inainte de inchiderea unui abonament. Daca anuntati exact in ziua in care v-a expirat abonamentul, trebuie sa mai platiti inca o luna.
  • RDS trebuie sa fie anuntat cu 60 de zile inainte de inchiderea abonamentului. Altfel, il va prelungi automat cu inca un an de zile. Daca vreti sa-l inchideti, atunci trebuie sa platiti toate facturile pe anul care s-a prelungit.

Ca sa nu mai zic ca cei de la Orange tot insista sa revii la abonament. Nu ii multumeste ca ai cartela, trebuie sa fii legat de ei cu abonament. Nu va recomand sa va faceti abonament, veti plati mult mai mult pentru mult mai putine minute vorbite. Cu abonament plateam cam 100 lei/luna si nu vorbeam mare lucru iar cu cartela platesc vreo 40 lei maxim si am o multime de minute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓Leave a Reply

More in diverse
A inceput Noaptea Reducerilor!

LadyShop.ro gazduieste in acest moment Noaptea Reducerilor! In intervalul orar 23.00 - 05.00 toate articolele de pe magazinul online vor...

Close