Nip/Tuck este cu siguranta cel mai original serial pe care l-am vazut vreodata, un serial care iti trezeste simturile, care este si comedie, si drama, si thriller si chiar horror.

Este un serial cu medici, asa cum mai sunt multe, insa cu specialisti in chirurgie estetica – primul lucru original. Da, si in Grey’s Anatomy este un chirurg estetician, dar acela se ocupa doar de cazurile grave de desfigurare, nu de implante mamare sau rinoplastii.

Nip/Tuck a aparut in 2003 si in 2010 se va finaliza. In 6 sezoane am vazut lucruri pe care nici nu-mi imaginam ca exista, cum ar fi barbati care au fantezii cu canapele sau care prefera sa puna o punga pe cap partenerei, deoarece nu este suficient de frumoasa. Nazisti, transexuali, gorile, mimi…dupa ce urmaresti acest serial, nimic nu te mai poate surprinde.

Serialul este socant. Sezonul 3 este cel mai infricosator dintre toate, cu criminali, atacuri neprevazute si cele mai dure scene sexuale pe care cred ca le-a vazut vreun serial de asemenea anvergura vreodata.

Sexul este o parte importanta in Nip/Tuck. Sex, scene de nuditate la ordinea zilei, operatii estetice – nu ni se da si latura morala si nu ni se spune ce e gresit sau nu, insa din nefericirea pe care o emana personajele principale, totul ne este foarte clar.

Coloana sonora a serialului este iarasi, extraordinara. Recomand “Flashing Lights” – Kanye West, “Drive” – The Cars, “A Perfect Lie” – The Engine Room, “So Damn Beautiful” – Polaroid.

Sper ca nu v-am speriat prea tare, nu este aceasta intentia mea. Recomand acest serial din toata inima, nu cred ca este cineva care a vazut cateva episoade si careia sa nu-i fi placut. Si cu siguranta nu va veti plictisi. 🙂

2 Comments on Nip/Tuck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.