Am primit leapsa “Cartea de pe noptiera” de la Somonica. Mi-a placut foarte mult ideea, asa ca am preluat-o imediat. 🙂

Tocmai am imprumutat in weekend niste carti de la mama mea, astfel incat noptiera mea e cam plina de carti. Erau mai multe, dar pe unele le-am citit iar pe altele le-am dat deoparte deoarece nu-mi placeau.

Au mai ramas “Nevinovatul” de John Grisham, un thriller juridic realizat dupa un caz real (asta citesc acum), “Simbolul pierdut” de Dan Brown, “Nasterea lui Venus” de Sarah Dunant. Cartile care nu se vad sunt “Maestrii afacerilor online” – John Middleton (din colectia Capital) si “Marketing de guerila pentru afaceri la domiciliu” – Jay Conrad Levinson si Seth Godin.

Dau leapsa mai departe lui: BadPisiBrunetteCristinaMihaelaMika si tuturor celor care mai vor sa o preia.

6 Comments on Leapsa: cartea de pe noptiera

 1. Am sa pun si eu o poza, dar maine, ca la mine dureaza pana descarc pozele…[am un dslr] si e mai complicat 🙂 dar tomorrow it is, mai ales ca e cu carti. 🙂

 2. Mmmmm, imi place sa vorbesc despre carti. Stii ceva Mihaela? Avem gusturi comune in ale lecturii. Am citit si eu The Lost Symbol (Simbolul pierdut) de Dan Brown si The Innocent Man (Nevinovatul) de John Grisham. Imi plac thrillerele foarte mult.

  Intru si eu in jocul lepsei — ultima carte pe care am citit-o si care a fost pe noptiera mea pana acum 2 zile a fost The Carrie Diaries de Candace Bushnell. Este povestea lui Carrie Bradshaw inainte de Sex and the City, cand Carrie era in ultimul an de liceu.

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2010/05/carrie-diaries-by-candace-bushnell.html

  Mai am doua carti pe noptiera mea. Una dintre ele, cea pe care o citesc acum, este o colectie publicata de Reader’s Digest Canada — o colectie de 4 romane:
  Sundays at Tiffany’s by James Patterson;
  Lady Killer by Lisa Scottoline;
  The Christmas Promise by Donna VanLiere (sunt aici);
  Final Theory by Mark Alpert.

  Cea de-a doua carte de pe noptiera mea, si pe care o voi citi imediat dupa colectia RD, este One Fifth Avenue de Candace Bushnell.

  • Interesante carti. Eu nu pot sa zic ca sunt un super fan Sex and the city. Am urmarit insa serialul si filmul.

 3. A, si vroiam sa mai adaug ca cele 2 carti pe care le am si eu, Simbolul pierdut si Nevinovatul, au aceleasi coperte (in engleza, publicate in SUA) ca si ale tale, in romana. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.