The Good Wife este unul din putinele seriale de succes lansate in acest an. Cu o distributie de exceptie si un story line interesant, serialul s-a bucurat de un rating bun si a castigat si cateva premii, dintre care si un Golden Globe. A fost preluat rapid si de Hallmark sub titlul (pe care nu-l pot suporta) “Sotia perfecta”. E o diferenta destul de mare intre “good” si “perfect” – intr-adevar nu ar fi sunat bine nici “Sotia buna” sau “Buna sotie” dar…se putea gasi alta varianta.

Julianna Margulies joaca rolul Aliciei Florrick, sotia unui procuror si mama a doi copii. Atunci cand sotul ei este acuzat de coruptie si este inchis, ea trebuie sa renunte la a mai fi o sotie casnica si sa se intoarca la tribunal, ca avocat. Incepe sa lucreze la o firma de avocatura, ca stagiar, si sa rezolve alaturi de cei de acolo diverse cazuri.

Rolul sotului Aliciei este jucat de Chris Noth (il stiti din Sex and the city) iar rolul sefei Aliciei de Christine Baranski.

Va recomand acest serial, alaturi de The Dog Whisperer (pentru iubitorii de caini), The TudorsNip/TuckRules of Engagement.

18 Comments on The Good Wife

  1. Stiti cumva numele cantecului de la publicitatea filmului de pe Hallmark? (it’s so quiet here and i feel so cold/ this house no longer feels like home…) Nu reusesc sa il gasesc nicaieri.

  2. Te rog daca afli sa postezi, caut melodia asta de o zi decand am vazut reclama, a devenit o obsesie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.