Dintre toate serialele noi apărute în această vară, Suits este cu siguranţă preferatul meu. Nu numai că este captivant şi interesant, dar îl pot urmări şi cu prietenul, ceea ce îl face cu atât mai special pentru mine.

Suits este un serial dramă, de 60 minute, despre avocaţi. Dar nu mi se pare că ar semăna cu The Good Wife sau cu Drop Dead Diva – este un alt fel de serial despre avocaţi şi se axează mai mult pe bărbaţi, fiind doar 3 actriţe care apar în fiecare episod, şi niciuna din ele nu are un rol principal.

Harvey Specter (Gabriel Macht) este un avocat genial, mândria firmei care îl are ca angajat. De aceea acesta va fi şi promovat la titlul de partener, în detrimentul colegului său Louis Litt (Rick Hoffman), de către managerul general al firmei, Jessica Pearson (Gina Torres). Tot Jessica îi spune să-şi rezerve timp pentru a alege noi angajaţi dintre absolvenţii de la Harvard. În timpul interviului pentru job, ajunge în biroul său, din întâmplare, Mike Ross (Patrick J.Adams). Ce întâmplare? Păi prietenul cel mai bun al lui Mike îl convinge pe acesta să facă o livrare de droguri într-un hotel. Nu ştia că Mike se îndrepta spre poliţişti sub acoperire. Norocul face să-şi dea seama de capcană şi fugind, ajunge la interviul prezidat de Harvey. Aici Harvey realizează cât de inteligent e Mike, câte cunoştinţe are din Drept, şi chiar dacă nu este absolvent de Harvard, îl angajează.

Pentru restul poveştii, vă recomand să urmăriţi serialul, cu siguranţă o să vă placă şi vouă. Aşteptaţi-vă la cazuri interesante, de care se va ocupa Harvey, cu ajutorul lui Mike – cam 2/episod.

Trailer:

9 Comments on Suits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.