Vă prezint astăzi un nou serial cu avocaţi, The Defenders. Se pare că am facut o adevărată pasiune pentru serialele cu medici şi avocaţi, urmăresc vreo 3-4 din fiecare. 🙂

The Defenders a avut viaţă scurtă, un singur sezon. Cu mare succes la început, pe parcurs ratingurile au scăzut foarte mult, aşa încât postul de televiziune CBS a renunţat la el. Mare păcat, este un serial chiar bun, amuzant şi captivant. Un pic previzibil deoarece toate cazurile se termină favorabil pentru personajele principale, dar asta nu e ceva ce nu întâlnim cam în toate serialele de acest tip.

Aş putea asemăna puţin The Defenders cu Suits. Avem parte tot de două personaje principale, bărbaţi, un mentor şi un învăţăcel, interpretaţi de actori cunoscuţi (faţă de Suits) – Jim Belushi şi Jerry O’Connell. Acţiunea are loc în Las Vegas, în Suits se desfăşoară în New York. Fiecare episod prezintă două cazuri, câte unul pentru fiecare personaj principal. Lisa Tyler, o angajată a firmei, îi ajută pe cei doi la cazuri.

În total sunt 18 episoade, a câte 50-60 de minute fiecare. Dacă vă plac serialele cu avocaţi/dramele poliţiste, atunci vi-l recomand, sigur o să vă placă.

17 Comments on The Defenders

  1. Iti recomand inca un serial la care sa te uiti: ” Lie to me”. La el ma uit in perioada asta. Daca iti plac serialele cu avocati si cu politisti iti garantez ca o sa iti placa si asta.

    • 🙂 pai noi cum nu ne uitam la tv sau la filme, urmarim seriale. Seara, inainte de culcare, sau cand terminam treaba si vrem sa ne relaxam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.