Am mai descoperit un serial cu avocați – Harry’s Law. Și se pare că nu numai mie îmi place deoarece este deja la al doilea sezon și n-am auzit zvonuri de anulare.

Să nu vă așteptați să fie asemănător cu seriale precum The Good Wife sau Suits, vine cu un scenariu original și zic eu, destul de interesant și captivant.

Personajul principal nu este vreun tânăr ce-și dorește o carieră înfloritoare, ci o doamnă la vreo 50-60 de ani, Harriet (Kathy Bates), plictisită de meseria ei, concediată de la fostul loc de muncă. Într-o singură zi, plimbându-se pe niște străzi rău famate, este pe cale să moară de 2 ori, lovită de un tânăr care voia să se sinucidă, și de o mașină. Ia aceste lucruri ca pe niște semne, închiriază un sediu din acel cartier și își deschide un cabinet de avocatură. I se alătură secretara ei, Jenna (Brittany Snow), un avocat tânăr, Adam (care o lovise cu mașina) și Malcolm, tânărul care voia să se sinucidă și pe care Harriet îl ajută să-și rezolve problemele legale.

Un lucru care mi-a plăcut la serial este că nu mereu verdictul este în favoarea personajelor principale. Pare mai real decât celelalte seriale de acest tip. Vă invit să vizionați câteva episoade, poate o să vă placă.

8 Comments on Harry’s Law

  1. Cum ai Mihaela timp de atatea seriale ? ;)) Ca ai zis o lista + ca am mai vazut ca publici si altele :)) (inclusiv acesta)

    Eu am momente cand abia fac fatza la cateva episoade aparute saptamanal. Uneori le strang pe toate sa le vad doar intr-o zi sau 2.

    • Ma tot intreaba lumea: cum ai timp sa citesti atat, cum ai timp sa te uiti la atatea seriale? Pai nu stiu…am timp. 🙂 Imi fac timp. De obicei ma uit cu prietenul, in pat, inainte sa ne culcam, la vreo 2-3 episoade. Ma uit si singura, cand vin acasa de la servici, in timp ce mananc sau in timp ce fac sport. Apoi uneori las un serial in background atunci cand fac niste modificari la un blog sau cand mai adaug date pe undeva, imi place sa se auda ceva in surdina.
      In weekend ma uit la mai multe, tot cu prietenul, in pat, la pranz sau seara. Noi nu ne uitam la tv si nici n-am mai vazut vreun film de vreo 2 luni. Si uite asa am timp. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.