Cateva din cartile pe care urmeaza sa le citesc:

 • Anotimpul fructelor de mango – Amulya Malladi; primita de la Buybooks.ro
 • Bine ca esti tu destept! – John Farndon; tot de la Buybooks.ro
 • Ferma animalelor – George Orwell;  cadou de la Buybooks.ro
 • Apa pentru elefanti – Sara Gruen; imprumutata de la Cristina
 • O lectie de morala pentru fete frumoase – Alexander McCall Smith; imprumutata de la mama
 • Doamna si licornul – Tracy Chevalier; tot de la mama
 • Greseala lordului Emsworth – F.G.Wodehouse; mama :)

11 Comments on Iubesc sa citesc

 1. Hey 🙂

  O lectie de morala pentru fete frumoase e cel de-al treilea roman din seria “Agentia de detective nr. 1”. Am primele doua, daca o sa te intereseze vreodata, si le-am citit, si-s foarte foarte foarte faine si usurele.

  • Am vazut ca le-ai citit, au legatura intre ele? Trebuie sa le citesc in ordine?
   Si daca vrei sa o citesti si tu, sa-mi spui. Eu dupa ce le termin, le duc inapoi la mama, sa le pastreze ea frumos in biblioteca :).

 2. Nu-s foarte dependente una de cealalta, in ceea ce priveste actiunea..doar ca e un curs cat de cat natural – in primul roman aflam destul de multe informatii despre Precious Ramotswe, detectiva [:D], care, ulterior, ne pot ghida inspre unele alegeri pe care le face.
  Dar poti sa le citesti si separat 🙂

 3. Intr-adevar sunt foarte usurele si dragute si nostime cartile lui Alexander McCall Smith. Nu trebuie sa fii foarte atenta ca sa le citesti, dovada ca am reusit sa termin una din ele exclusiv pe tramvaiul 11( din Dacia pana in Tatarasi). Daca doresti iti pot imprumuta Lacrimi de girafa, caci celelalte 2 le am in biblioteca alor mei (nu am un spatiu asa vast unde sa le depozitez la mine din pacate).
  Sunt tenta si eu sa imi achizitionez Doamna si licornul – Tracy Chevaliel, dar astept recenzia ta dupa ce o vei termina te citit 🙂

  • Multumesc mult Simona 🙂 Nu stiam ca esti din Iasi. Nici eu nu le depozitez acasa, deoarece vreau sa pastrez biblioteca cat mai libera pentru cartile de specialitate care imi trebuie la scoala.

 4. Originara nu sunt din Iasi, dar de 8 ani aici imi e locul.
  Cand ai nevoie de carticica ma poti anunta si ti-o imprumut cu mare drag 😉 Mi-ar placea si mie tare mult sa citesc Bine ca esti tu destept! Am auzit chiar astazi reclama la Guerilla despre ea si una din intrebarile din carte era (pentru viitorii studenti medicinisti) cum ti-ai cantari capul de unul singur :))

  • Pai atunci ramane stabilit 🙂 Ne vom intalni undeva sapt viitoare si facem schimb de carti! Iti imprumut si eu “Bine ca esti tu destept” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.