Am descoperit de curand serialul de comedie Modern Family si pot zice ca imi place. Cu o distributie de exceptie (cu siguranta recunoasteti cateva din persoanele din imagine) si cu un umor asemanator serialului The Office, Modern Family reuseste sa se mentina pe micile ecrane, avand deja asigurat si un al doilea sezon.

Serialul prezinta povestea a 3 familii, care sunt subiectul unui documentar, filmat de o echipa de filmare olandeza pentru un reality show care va fi prezentat in Olanda.

Prima familie este formata din Jay (Ed O’Neill – cel care a interpretat rolul lui Al Bundy), Gloria (Sofia Vergara) si Manny. Jay si Gloria sunt fiecare la a doua casatorie, Manny fiind fiul Gloriei din prima casatorie. Gloria si Manny sunt din Columbia.

A doua familie este formata din fiica lui Jay, Claire (Julie Bowen) si Phil si cei 3 copii ai lor: Haley, Alex si Luke.

A treia familie este formata din fiul lui Jay, Mitchell, partenerul sau Cameron si Lily, o fetita adoptata din Asia.

Cele 3 familii sunt: One big (straight, gay, multi-cultural, traditional) happy family. Bine zis de autorii serialului :).

Primul sezon a fost deja difuzat iar urmatorul va debuta in octombrie 2010.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Modern Family

  1. Vazand recomandarea ta mi-am downloadat toate episoadele din serialul asta. Din fericire le-am gasit pe toate si am reusit si sa le vizionez. E dragutel, poate ar trebui sa fie preluat si de posturile noastre TV care dau doar reluari/ porcarii ­čÖé
    Imi place tare mult cuplul Claire si Phil si felul in care se tachineaza. Imi amintesc atat de mult de mama si tata :)) Cu siguranta il voi urmari si la toamna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.