Modern Family

Am descoperit de curand serialul de comedie Modern Family si pot zice ca imi place. Cu o distributie de exceptie (cu siguranta recunoasteti cateva din persoanele din imagine) si cu un umor asemanator serialului The Office, Modern Family reuseste sa se mentina pe micile ecrane, avand deja asigurat si un al doilea sezon.

Serialul prezinta povestea a 3 familii, care sunt subiectul unui documentar, filmat de o echipa de filmare olandeza pentru un reality show care va fi prezentat in Olanda.

Prima familie este formata din Jay (Ed O’Neill – cel care a interpretat rolul lui Al Bundy), Gloria (Sofia Vergara) si Manny. Jay si Gloria sunt fiecare la a doua casatorie, Manny fiind fiul Gloriei din prima casatorie. Gloria si Manny sunt din Columbia.

A doua familie este formata din fiica lui Jay, Claire (Julie Bowen) si Phil si cei 3 copii ai lor: Haley, Alex si Luke.

A treia familie este formata din fiul lui Jay, Mitchell, partenerul sau Cameron si Lily, o fetita adoptata din Asia.

Cele 3 familii sunt: One big (straight, gay, multi-cultural, traditional) happy family. Bine zis de autorii serialului :).

Primul sezon a fost deja difuzat iar urmatorul va debuta in octombrie 2010.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Hapi2233 miruna ella

4 Comments on Modern Family

 1. Simona
  June 17, 2010 at 9:47 am (8 years ago)

  Vazand recomandarea ta mi-am downloadat toate episoadele din serialul asta. Din fericire le-am gasit pe toate si am reusit si sa le vizionez. E dragutel, poate ar trebui sa fie preluat si de posturile noastre TV care dau doar reluari/ porcarii 🙂
  Imi place tare mult cuplul Claire si Phil si felul in care se tachineaza. Imi amintesc atat de mult de mama si tata :)) Cu siguranta il voi urmari si la toamna!

  Reply
  • Mihaela
   June 17, 2010 at 11:09 am (8 years ago)

   Da, chiar e fain :). Mie imi place cuplul format din Jay si Gloria.

   Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Modern Family

 1. […] fun! Poate imaginile astea (6 la număr) vă vor convinge că merită să urmăriți Modern Family – este comedia mea preferată în acest moment, este mult peste Two and a Half Men sau How I […]

Leave a Reply

More in seriale
The Good Wife

The Good Wife este unul din putinele seriale de succes lansate in acest an. Cu o distributie de exceptie si...

Close