In urma unui concurs pe Facebook am descoperit site-ul wallsticker.ro si am ramas placut impresionata de produsele lor. Va spun sincer ca eu nici nu stiam ca se vand pe la noi astfel de stickere pentru pereti. Imi plac la nebunie, dau viata unei camere. Am ales cateva care mi-au placut in mod deosebit pentru a vi le arata si voua.

I le-am aratat si lui Felix si chiar ne-ar placea sa cumparam un astfel de sticker, dupa ce vom renova putin apartamentul.

74.95 lei

49.95 lei. Imi place la nebunie, as vrea si eu asa ceva deasupra patului.

59.95 lei. Foarte dragut insa nu cred ca i-ar placea catelului meu. 🙂

19.95 lei. Un pinguin care inveseleste bucataria.

99.95 lei, alegerea perfecta pentru o fashionista.

84.95 lei

89.95 lei

89.95 lei

74.95 lei

109.95 lei – un pom de Craciun foarte original.

34.95 lei

16 Comments on Cum poti decora peretii casei tale

 1. Daca esti interesata as putea sa iti mai ofer inca 2 siteuri unde am vazut din pura intamplare chestiuni din astea: decorix sau estiacasa. Sa nu crezi ca le fac publicitate 🙂 Eu sincera sa fiu nu prea le inteleg rostul si nu cred ca as putea avea asa ceva lipit pe pereti (poate doar pe geam la baie daca as sta la parter 🙂 Stiu, sunt incuiata si nu stiu sa apreciez adevarata valoare 😀

  • Sigur, scrie site-urile complet, ca nu e reclama 🙂
   Mey, ele nu au un decat rol estetic…mie imi place cum schimba o camera, o pot face mai deosebita…

 2. Stiu ca au rol pur estetic, dar cred ca merg doar daca ai o camera foarte simpla, aranjata in stil minimalist. La mine e foarte incarcat prin casa (care oricum nu e a mea 🙂 si clar nu se potriveste.
  Siteurile sunt estiacasa.ro ( stickerele sunt aranjate dupa tipul de camera) si decorix.ro (dar aici nu sunt asa stralucite)

 3. Mie imi plac foarte mult, si ar arata superb in camera mea, pentru ca este mobilata minimalist. Chiar am spatii mari de perete, goale, dar tablourile nu-mi plac deloc.
  Am insa o intrebare: este vreo valoare minima pentru comanda? Si in cat timp ajunge?

 4. vai, sunt superbe, nici eu nu stiam ca exista astfel de stickere, mi se par foarte practice si de efect,. si nici nu costa f mult, super articolul!

 5. de cand vroiam si eu peretele pictat.. cunosc pe cineva care are camera pictata foarte fain de o studenta de la arte.. cand o sa am si eu casa mea cu siguranta voi avea dormitorul pictat 😀

 6. Tipa din poza sub care ai scris “alegerea perfecta pentru o fashionista” mi se pare că este Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany’s (1961).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.