The Office este serialul pe care eu si Felix il devoram in fiecare seara. Deocamdata au aparut 6 sezoane, fiecare avand 20 – 24 episoade, asa ca ne va tine ocupati ceva timp.

Serialul este un documentar satiric despre viata angajatilor de la o companie care vinde hartie din Scranton, Pennsylvania. Managerul din Scranton, Michael Scott (rol jucat de fantasticul Steve Carrell) este personajul principal, cel care da savoare serialului prin felul sau de a fi. Este urmat pretutindeni de Dwight, angajatul model, singurul care isi doreste sa aiba o relatie de prietenie cu Michael. Fiecare personaj din serial este deosebit prin felul in care a fost construit si deoarece sunt numerosi, va voi lasa pe voi sa-i descoperiti.

In fiecare episod suntem martori la incercarile lui Michael de a se imprieteni cu angajatii firmei. Nu isi doreste decat sa fie iubit, sa fie considerat mai mult decat un sef, insa tot ceea ce reuseste este sa se faca de ras.

Concluzia? The Office este o comedie spumoasa, insa pe alocuri iti lasa si un gust amar…

6 Comments on The Office

  1. L-am devorat in primavara; e super serialul, chiar incepusesi sa ma obisnuiesc cu el, dar din pacate are prea putine sezoane fata de cate as fi vrut sa aiba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.