Ne-am cunoscut online. Fie ca a fost vorba de blogul meu sau de altul, de Twitter sau de Facebook, ne-am cunoscut, am vorbit si zic eu, ne-am imprietenit.

Insa ar fi pacat sa lasam aceasta prietenie doar in online….asa ca propun sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine. Sa vorbim, sa bem un suc sau un ceai, sa facem schimb de carti si de numere de telefon. 🙂

Ma gandesc in special la Simona, Ioana Popa (dar nu stiu daca esti din Iasi), Simona Stefanuca, Adriana de la AdraWhite, Cristina, Mihaela, dar este binevenit oricine doreste (cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine). M-am gandit la aceasta varianta deoarece oricum trebuie sa ma intalnesc cu Simona S. sa ii dau o carte, asa ca de ce nu ne-am intalni mai multi?

Am putea face o intalnire la fiecare 2, 3 saptamani. Daca ne hotaram si facem si schimb de carti, cred ca vom fi motivate sa citim mai mult si mai des.

Daca vi se pare ok ideea, lasati un comentariu. Daca nu, vom ramane la intalnirile a cate 2 persoane. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Comments on Intalnire offline

 1. I’m in 🙂 Doar sa fie in weekend 🙂 Tare as vrea sa o cunosc si pe Cristina al carei blog l-am descoperit de la tine 🙂

  • Ma bucur ca sunteti de acord. 🙂 Mai asteptam cateva zile sa vedem cine mai doreste, cine mai pofteste (Lol) si dupa stabilim o locatie si vedem daca vrem sa facem si schimb de carti.

 2. wow!Ma simt onorata sa-mi vad numele la tine pe blog desi prima data am zis ca e doar o simpla coincidenta de nume.
  Din pacate nu sunt din Iasi dar am terminat liceul si probabil la toamna o sa fiu dar trebuie sa recunosc ca prefer Bucurestiul.
  Oricum multumesc ca m-ai bagat si pe mine in seama. 😀

 3. Mi se pare o idee geniala! In principiu daca e in weekend sau chiar intr-o dupa-amiaza din cursul saptamanii dupa ora 6 seara. Ar fi o placere sa ma intalnesc cu voi.

 4. Vin si eu. Am probleme cu timpul liber, insa, dar.. ramane de vazut si stabilit :). Daca ar fi in week-end, nu se poate sa fie cumva..sambata sau duminica dimineata, sau pana in ora 4? :-s Am I asking too much?

  Eu doar sambata si duminica ma vad cu prietenul meu, si… imi e destul de important sa nu ratez zilele astea. Sper ca ma intelegeti 🙂

  • Si mie mi-ar conveni in weekend dimineata 🙂 Oricum discutam si gasim o ora potrivita ptr toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.