Ma bucur ca Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor evolueaza si include in programele sale cat mai multe oportunitati pentru studenti.

Am fost placut surprinsa sa aflu despre cele doi noi programe de master in limba engleza, realizate in parteneriat cu Universitatea din Groningen, Olanda. Cele doua programe sunt Finance and Risk Management si Marketing Management. Ma asteptam sa coste foarte mult, insa pretul lor este acelasi ca la programele obisnuite.

Marketing Management suna foarte interesant – mi-ar fi placut sa-l urmez. Ca prerequisite la acest program de master nu va trebuie decat Marketing si Statistica, obiecte facute de toti studentii care absolvesc FEAA. Studentii care vor absolvi acest master vor primi diploma dubla, din partea ambelor facultati.

Din cate am inteles sunt 20 de locuri disponibile, din care 10 bugetate.

Obiectele studiate in primul an sunt: Marketing Research, Research Paper in Marketing, Organization Theory and Design, Advanced Mathematics for Economics, Principles of Marketing – Advanced Topics, Business Research Methods. Optionalele pentru primul an sunt: Project Management, Information Systems and Business Processes, Financial Markets and Corporate Strategies, Financial Reporting and Analysis.

Obiectele studiate in al doilea an sunt la fel de interesante: E-commerce, Strategic Marketing, Advanced Research, Retail Marketing, Brand Management, Marketing Communication, Consumer Behavior, Marketing Research Practice.

Este clar ca acest master nu va fi unul simplu. Nu este usor sa faci o facultate in alta limba decat cea materna si de asemenea obiectele studiate sunt destul de dificile. Dar este o optiune pentru studenti, mai ales in aceste vremuri cand majoritatea prefera sa plece in alte orase sau tari ca sa faca masterul.

Aici puteti analiza toate programele de master. Succes la inscrierile din aceasta saptamana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.