Killers

Inainte imi placeau la nebunie comediile romantice. Acum nu le mai urmaresc cu la fel de multa placere…nu stiu daca e din cauza ca mi-am mai schimbat preferintele sau deoarece scenariile acestor filme sunt din ce in ce mai previzibile si mai lipsite de creativitate.

Aveam mari asteptari de la Killers deoarece are o distributie de invidiat. Katherine Heigl si Ashton Kutcher joaca rolurile unui cuplu mai putin obisnuit. Spencer (Kutcher) este un spion aflat in misiune in Franta, unde o intalneste pe viitoarea sa sotie, Jen (Heigl). Aproape imediat se casatoresc si Spencer renunta la a mai fi un spion pentru a trai o viata linisita. Tom Selleck si Catherine O’Hara ii interpreteaza pe parintii lui Jen, un cuplu hazliu format dintr-un tata foarte protector si o mama care mereu tine o bautura alcoolica in maini. Dupa 3 ani de la casatorie, Spencer afla ca este tinta unui atac criminal si se vede nevoit sa revina la viata de spion pentru a afla cine doreste sa-l vada mort.

Nu am ras in hohote, dar am ras. Este acel gen de film care, desi nu este extraordinar, te binedispune, asa ca il recomand.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

felicia Laura andra

4 Comments on Killers

 1. m4ri4n
  July 23, 2010 at 2:52 pm (8 years ago)

  ideea ca toti din jurul vietii lui Spence sunt asasini m-a enervat la culme. alaturi da aceasta scapare rolul extrem de slab facut de Heigl m-a deazamagit foarte tare. un film slabut.

  Reply
 2. Simona
  July 23, 2010 at 5:32 pm (8 years ago)

  Mie mi se pare ca ai fost indulgenta tare cu filmul asta. Eu am ales sa il vizionez pentru ca imi placea de ea in Grey, dar de data asta a dat-o in bara. Ashton cred ca este unul dintre cei mai slabi actori in momentul asta. Nu are deloc talent la actorie! Sau poate sunt eu prea picky 🙂
  Inceputul pare destul de promitator insa se pierde pe undeva pe parcurs: e plin de poante expirate, accidente amuzante pentru cineva care nu a mai văzut un film de foarte mult timp. Pare un film facut pe banda rulanta! Si mie imi placeau comediile romantice si de mult timp nu am mai vazut un film de genul asta de calitate.
  Nu stiu daca ai vazut Made of Honor, dar ti-l recomand. Desi nu m-a dat pe spate, mi-a placut in the end.

  Reply
  • Mihaela
   July 23, 2010 at 5:39 pm (8 years ago)

   Am vazut Made of Honor si da, mi-a placut. 🙂 Nu stiu, nu se mai fac comedii romantice la fel de bune ca inainte…cred ca au ramas fara subiecte 🙂

   Reply
 3. carbon14
  July 24, 2010 at 3:05 am (8 years ago)

  Da, comediile romantice sunt previzibile. Pe mine ma amuza detaliile. Bine, sper ca vei tine asta secret :)). Am si eu de aparat o reputatie de dur. :))

  Reply

Leave a Reply

More in filme
Unthinkable

In acest film ni se pune tuturor o intrebare. Daca un om pune 3 bombe in orase din tara ta...

Close