Sfarsit de saptamana revigorant

Nu am scris nimic in acest weekend deoarece am vrut sa ma bucur de o mica vacanta. Am fost acasa la parintii mei in Bucium, am petrecut timp cu mama mea (de fapt mai mult Felix a stat la discutii, eu ma plimbam prin gradina), am admirat trandafirii si m-am jucat cu cainii. In rest am citit foarte mult, m-am uitat la niste filme si seriale, am iesit un pic in oras si la cumparaturi.

Toate aceste activitati placute (dar mai ales iesirea din Bucium) m-au reincarcat cu energie pozitiva, asa ca sunt gata de o saptamana noua de munca, dar mai ales de noul proiect la care lucrez.

Este 8.30 si e cazul sa ma apuc de munca asa ca va urez o saptamana superba, cu vreme mai racoroasa (pentru cei din oras) sau cu mult soare (pentru norocosii care sunt la mare).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Sfarsit de saptamana revigorant

  1. […] Sfarsit de saptamana revigorant Mon Jul 26, 2010 8:36 am Nu am scris nimic in acest weekend deoarece am vrut sa ma bucur de o mica vacanta. Am fost acasa la parintii mei in Bucium, am petrecut timp cu mama mea (de fapt mai mult Felix a stat la discutii, eu ma plimbam prin gradina), am admirat trandafirii si m-am jucat cu cainii. In rest am […] […]

Leave a Reply

More in personal
Blog uitat

Uitandu-ma zilele trecute prin mailurile vechi de pe celalalt cont de messenger, am gasit niste comentarii acceptate pe un blog...

Close