Sambata, 7 august 2010, la ora 11.00, va asteptam in Maideyi, la a doua intalnire a Clubului de Carte! In cadrul intalnirii vom discuta despre cartea “Amantul doamnei Chatterley” de D.H.Lawrence si vom face schimb de carti, dar va fi si o intalnire intre prieteni, nu numai intre iubitori de lectura.

La acest Club de Carte nimic nu este obligatoriu. Daca nu aveti cartea si nu doriti sa o cititi, puteti veni oricum. Discutam si despre alte carti. La fel, daca v-a plictisit teribil, va asteptam sa ne spuneti de ce nu v-a placut. Daca insa doriti sa o cititi dar nu o gasiti de cumparat sau nu vreti sa cheltuiti bani suplimentari, lasati un comentariu si o veti primi imprumut.

Daca puteti, aduceti cu voi o carte sau doua, care v-au placut mult, pentru a le imprumuta unui alt membru. La fel, fiti pregatiti sa plecati cu bratele pline de carti.

Va rog sa lasati un comentariu prin care sa anuntati daca veniti; daca va doriti o anumita carte, scrieti titlul in comentariu pentru ca noi sa o cautam si sa o aducem la intalnire.

Si va rog, nu fiti timizi. 🙂 Oricine poate veni la intalnire, fie ca are sau nu are blog, fie ca a citit “Amantul doamnei Chatterley” sau nu.

Va asteptam cu drag!

Participanti (pana acum): Mihaela Anghel, Cristina, Maria, Raluca N., Adrian G., Petronela B, Simona S.

20 Comments on Va asteptam la Clubul de Carte!

  • 🙂 Ce ma bucur! Te asteptam cu drag. Vine si Petronica (asa o alint eu mai nou, ea nici nu stie :)) )?

  • Da? :)) Nu stiu, nu-mi mai amintesc…credeam ca mereu ti-am zis Petro. Cand il intreb pe Felix de tine mereu zic Petronica 🙂

  • Nu trebuie sa te simti aiurea…Eu am deja impresia ca te cunosc ca tot am vorbit pe blog, pe messenger. O sa ne cunoastem si mai bine. Uite…nici eu nu o cunosteam personal pe Maria si cu toate acestea ne-am simtit f bine la prima intalnire a clubului de carte.

 1. cred ca e foarte interesant ce faceti si foarte instructiv
  recomand pentru citire si discutie “Inez a sufletului meu” de Isabell Alende
  este despre infiintarea statului Chile, cu conchistadori, cu mayasi si incasi, ar trebui incercat.

  • Stefania, multumim pentru recomandare. Daca esti din Iasi (sau esti in trecere) te asteptam cu drag la intalnire!

  • Buna Milena! Ma bucur mult ca mai avem un doritor. Este f posibil sa facem o intalnire duminica viitoare (pe 19 sept), dar te anuntam. Ne-am hotarat sa citim “Vipera sugrumata” de Herve Bazin pana data viitoare. O gasesti in colectia Carte de Buzunar de la Jurnalul. Daca nu o gasesti, nu e problema. Nu e obligatoriu sa o citesti.

   Ah, si inca ceva…esti din Iasi, nu? Intalnirile se desfasoara in Iasi.

 2. Buna, am vazut din intamplare blog-ul tau, Mihaela, felicitari. M-am mutat de putin timp, aici, in Iasi si cautam un club de carte…asa am dat peste munca frumoasa pe care o faci :).

  Se mai tine clubul? Vad comntarii doar din 2010…. Multumesc mult pentru raspuns si felicitari inca o data pentru initiativa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.