Sambata, 7 august 2010, la ora 11.00, va asteptam in Maideyi, la a doua intalnire a Clubului de Carte! Nu uitati (eu chiar era sa uit :P)!

Probabil ne veti gasi in interiorul cafenelei – intrati, mergeti inainte si faceti stanga. Masa la care vom sta (daca o vom gasi libera) este cea din capat.

Nu este neaparat sa veniti cu cartea pe care o vom discuta, “Amantul doamnei Chatterley” de D.H.Lawrence. Insa, daca puteti, aduceti carti pentru a face schimb intre noi. Daca va doriti o carte anume, lasati un comentariu si noi o sa o cautam pentru voi.

Cel mai probabil eu voi veni cu cartile “Ma numesc Salma” de Fadia Faqir, “Foc in pavilionul de ceai” de Ellis Avery si “Bine ca esti tu destept” de John Fardon, carte promisa Simonei.

Ne vedem maine!

Later edit: Le multumesc celor de la Maideyi pentru sustinere. Ne-au rezervat separeul din colt dupa ce au citit acest articol. Multumim!

8 Comments on Ne vedem maine la Clubul de Carte!

  1. Ce bine ca ai pus reminderul asta! Shame on me, dar eu chiar am uitat complet 🙁
    Cu siguranta voi veni maine si iti voi aduce si tie si Cristinei cartile promise.
    Am mai gasit prin fundul bibliotecii inca o carte de Alexander MCall Smith si o sa iti aduc “Lacrimi de girafa” si “Agentia de detective nr 1”.
    Daca mai doresti ceva te rog sa imi spui si poate o am prin biblioteca mea micuta 🙂
    Sper sa imi reamintesc ceva din “Amantul dnei…” ca sa particip la discutie, caci am citit-o, dar acum vreo 3 ani 🙁

    • M-am gandit sa pun, mai ales ca aproape uitasem si eu. :))
      Multumesc mult pt cartile pe care mi le aduci. Imi cer scuze daca am sa ti le returnez cam tarziu, pt ca mai am de citit acum “Casa de la Riverton”, imi aduce si Cristina o carte pe care doresc f mult sa o citesc si mai am si “Mananca, roaga-te, iubeste” (trb sa fac rost de ea de la mama). Dar daca merg la mare cu siguranta voi citi mult..

  2. Stai linistita, ca nu e nicio probema cand mi le aduci. Eu deja le-am citit, asa ca nu am nevoie de ele! Imi doresc si eu tare mult sa citesc “Mananca, roaga-te, iubeste” ( desi am inteles ca nu este chiar cea mai buna carte). Am vrut sa mi-o cumpar, dar in loc am zis sa imi iau mai bine ” Maestrul si Margareta”.
    Cristina iti aduce cumva “Jurnalul Annei Frank”? 🙂 Daca are ea nevoie o sa citeasca, sa stii ca o am si eu la Iasi si ti-o pot imprumuta chiar daca inca nu am citit-o. Daca o vrei te rog sa imi spui.
    Din intamplare, ai cumva “Confesiunile unui bancher toxic” si ai putea sa imi o aduci cumva te rog?

    • Da, Cristina imi aduce Jurnalul Annei Frank, varianta pe engleza. As citi-o pe engleza, sa mai exersez putin. 🙂 Dar multumesc pt propunere. Am “Confesiunile unui bancher toxic” dar la mama mea acasa si nu ajung pana maine la ea. Dar am sa o iau si ne intalnim noi dupa si ti-o dau.
      Sunt curioasa cu “Mananca, roaga-te, iubeste”…nu as fi dat eu 30 lei pe ea, asa ca ma bucur ca a cumparat-o mama mea.

  3. Înainte de „Amant…” citisem „Partea diavolului” de Denis de Rougemont, iar acum trec la volumul doi din „Hristos răstignit a doua oară” de Nikos Kazantzakis, cel care a scris și Alexis Zorba (cunoscut în cinematografie ca fiind Zorba, grecul). Am prea puține cărți prin bibliotecă … prea puține din literatura contemporană (sic!). Îmi pare rău, dar sunt mai sceptic în privința acestei literaturi bestseller, prefer literatura clasică, veche și puțin mai grea, printre preferatele mele aflându-se „Frații Karamazov”, „Crimă și pedeapsă”, „Roșu și negru”, „Quo vadis”, în fine… Cu greu ma iau la trântă cu vreun autor „bine vândut”… Sincer sa fiu jumatate din biblioteca mea cuprinde tratate de teologie, istoria religiilor, istorie antică și medievală, apoi, continuând după jumătatea aceasta, vine puțină filosofie și eseistică (Noica, Steinhardt, Nae Ionescu, Blaga, Kirkegaard, Heidegger etc. ). Recomand oricând și oricui are răbdare „Jurnalul fericirii” sau „Dăruind vei dobândi”, nerămânând mai jos nici „Ispita Lecturii”.
    Aștept o idee de schimb!!!

  4. Nu ti-a aparut comentariul de prima data deoarece le moderez pe toate. Daca vrei, il sterg pe al doilea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.