In ultimele 2 zile am avut o stare mai proasta, eram obosita si nervoasa. Credeam ca singura solutie pentru a scapa de aceasta stare este sa plec la mare cat mai curand, dar, in mod neasteptat, am rezolvat situatia cu o simpla iesire in oras.

Am fost invitati de un cuplu de prieteni la Curtea Berarilor, o terasa relativ noua, situata in centrul orasului, pe strada Stefan cel Mare. Initial am incercat sa mergem la terasa de la Breazu sau la “Vanatorul” din Parcul Expozitiei, dar prima era inchisa iar la a doua nu gaseam loc de parcare, asa ca am revenit la prima optiune.

Mi-a placut localul desi nu sunt o consumatoare de bere. Chelnerita era foarte prietenoasa, ne-a luat comanda cu zambetul pe buze, a adus repede bauturile si mancarea, la fel si nota. In rest nu am fost deranjati.

Timpul a trecut foarte repede, mai ales ca am vorbit despre munca mea – am vorbit cam mult, sper ca nu s-a suparat Iulia. 🙂

Preturile au fost putin socante, dar am trecut repede peste…ce mai conta, meritam si eu o seara mai deosebita. Sa va dau cateva exemple: o Cola/Pepsi/Sprite la doza – 6 lei, o apa plata – 4.5 lei, o limonada – 8 lei, un meniu format din 5 mici, cartofi prajiti si castraveti murati – 23 lei. In rest mai erau si alte platouri cu ceafa de porc sau jumatate de pui la ceaun, din care nu stiu daca s-ar fi saturat 2 sau 3 persoane, la preturi de 70 sau 100 de lei.

In ciuda preturilor foarte mari, recomand localul. Este un loc perfect pentru o iesire cu prietenii, in special pentru baieti. Pentru fete mi se par mai potrivite localuri precum Maideyi sau GlamCafe.

* Pozele sunt preluate de pe contul de Facebook.

8 Comments on Curtea Berarilor

  1. 1. acolo e doar de baut bere(ca pret ma refer): e 8 lei o halba de la care faci scurte la mana cat e de grea
    2. vezi ca ai o problema cu pozele, se incarca 2 “vizualizatoare” de poze in acelasi timp

    • Multumesc pt sesizare. Voi transmite la tehnic 😛 (adica prietenului meu)

      Later edit: Am rezolvat singura, intr-o secunda. 🙂 Era un plugin in plus, probabil tot de Felix instalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.