Cand eram la mare, mi-am accesat blogul de pe mobil si am vazut ca se incarca greu si ca apar o multime de erori, asa ca mi-am instalat repede un plugin pentru vizualizarea blogului pe telefoanele mobile.

Pluginul pentru WordPress se numeste MobilePress si dupa ce este instalat afiseaza pe mobil (inclusiv Iphone) versiunea prezentata in imaginea de mai jos. Se incarca foarte rapid, este mult mai accesibil, comod si placut vizual.

Va recomand sa va adaugati si voi un astfel de plugin, multe persoane acceseaza site-uri si bloguri de pe telefonul mobil. Eu deseori verific contul de Twitter, blogurile lui Zoso sau Boris de pe mobil (ambii au instalat pluginul MobilePress).

Alte informatii despre acest plugin gasiti si pe blogul lui Boris.

4 Comments on MobilePress

    • Da, Daniel, chiar este necesar un astfel de plugin. Cand incercam sa-mi accesez blogul de pe telefonul mobil, in afara de faptul ca trebuia sa astept vreo 2 minute, imi dadea si erori. Ultima data chiar mi-a spus ca nu se poate incarca.

  1. L-am instalat și eu la un momentdat și chiar am tradus ambele șabloane (și default și iPhone), dar acum folosesc o jucărie de la wptap. Am folosit un timp chiar și WPtouch, dar nu e chiar așa “performant” cum îl laudă ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.