Am cumparat aceasta bratara dintr-un magazin de accesorii din Barcelona, atunci cand am facut turul Spaniei cu parintii si sora mea. Pe atunci in Iasi nu era nici un astfel de magazin si ni se parea ceva nemaipomenit sa vedem o suprafata atat de mare ocupata doar de tot felul de accesorii.

In acea vara am purtat bratara in fiecare zi. De-a lungul anilor am mai purtat-o ocazional iar in aceasta vara am redescoperit-o si am purtat-o la mare impreuna cu o alta bratara.

Ceea ce mi se pare extraordinar este ca aceasta bratara relativ ieftina (nu este realizata din argint, nu are pietre semipretioase) arata acum la fel cum arata si acum…10 ani, cand am cumparat-o! Nu s-a innegrit, nu s-a decolorat, nu s-a rupt. Incuietoarea bratarii nu s-a stricat. Ambele parti ale bratarii sunt impecabile. Puteti observa si din imagini ca arata ca si noua.

Stim cu totii ca bijuteriile de la magazinele de accesorii din Romania nu rezista mai mult de un an, doi fara sa se oxideze. Cum se poate ca o bijuterie ieftina dintr-un magazin din strainatate sa reziste un deceniu iar bijuterii scumpe de la noi sa se deterioreze dupa cateva purtari?

6 Comments on O bratara…

  1. asta ma intrebam si eu..mi-am luat si eu un colier dragut cu o floare ca pandativ care l-am vrut demult de la MeliMelo si chiar daca ei sunt “din Franta” dupa 2 purtari partea care atingea pilea s-a facut asa urata…doar 2 purtari…dezamagitor, bine ca macar l-am luat la reducere..

  2. Dragutica bratara, imi place tare mult culoarea albastra 🙂
    Daca tot ai pomenit de accesoriile achizitionate de la noi care se oxideaza dupa foarte putin timp trebuie sa ma plang si eu putin. Inteleg sa se intample asta cu bijuteriile din aliaje sau metale ordinare, dar de ce si la cele din argint.
    Imi luasem acum ceva timp un lantisor din argint tare dragut de la Meli Melo si desigur ca dupa foarte putin timp s-a facut negru 🙁 Probabil nu e din argint 100% desi e marcat. Am incercat sa il curat cu pasta de dinti, l-am pus in otet, l-am frecat cu periuta cu sapun si tot degeaba. Siguuur sunt facute in Franta pe naiba! Made in China all the way, dar cu preturi net superioare calitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.