Acum ca a revenit frigul am inceput sa port iar sosete groase si pufoase, asta deoarece nu pot recurge la papuci de casa pufosi. Cand ai un catel care roade de toate, care te linge, te pupa, atunci renunti la papucei simpatici, cu fundite si floricele, ca sa nu fii suparata daca ramai fara ei. 🙂

Dar daca nu aveti astfel de prieteni prin casa, atunci va recomand noua colectie de papucei de casa de la Oysho. Am descoperit-o de curand pe site-ul lor si m-a convins sa merg sa vad ce modele si ce preturi au in magazin.

O sa aveti un mic soc cu preturile…cei mai ieftini papuci de casa sunt 69 lei, cei mai scumpi 130 lei. Arata intr-adevar foarte bine, au diferite modele (de ex Hello Kitty), insa nu oricine isi permite sa dea asa multi bani pe o simpla pereche de papuci. Daca insa va permiteti….lucky you :P.

In magazin o sa descoperiti si colectia de iarna de pijamale si lenjerie intima cu imprimeuri foarte simpatice (Minnie Mouse, Hello Kitty).

In continuare aveti cateva modele de papuci de casa. Pe majoritatea i-am vazut si in magazinul din Iasi.

4 Comments on Papuci de casa de la Oysho

  1. O sa am si eu nevoie de niste recomandari de magazine din iasi cu haine draguta pentru luna viitore cand voi incepe facultatea. 😀

    • Hmm..mi-ai dat o idee f buna pentru un articol 🙂 Zilele astea sunt cam ocupata cu un proiect (la fiecare inceput de luna am f multa treaba), dar dupa ce termin am sa fac un articol in care voi prezenta cateva magazine de haine din Iasi. Sper sa te ajute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.