La Calais am ajuns intr-o zi racoroasa de vara, in 2008. Nu am stat foarte mult, doar cat sa vedem plaja si oceanul. Desi era luna august, purtam geci groase de iarna, iar vantul batea ingrozitor, astfel incat nu am prea multe poze in care parul sa nu-mi acopere complet fata. 🙂

Imi pare rau ca nu am stat putin mai mult, am fi putut trece pana in Anglia, dar eram doar in trecere. Ne-am plimbat putin prin oras, dar nu mai mult de jumatate de ora, deoarece ploua torential. Am facut o singura poza in oras, cu Primaria, in rest doar poze cu plaja si cu vapoarele care veneau sau plecau din port.

Sper sa va placa si voua pozele. Mai multe informatii despre Calais gasiti aici.

4 Comments on Jurnal de calatorie: Calais, Franta

  1. Am o intrebare. Ce aparat foto ai ? Am vazut ca si aici si in postul cu acvariul din Creta, ti-au iesit niste poze superbe si clare. Chiar si pe vant aici sau prin geam acolo. Care este trucul ?

  2. Cred ca era un frig cand ati ajuns acolo! Noi am fost in Franta in iulie si am cam dardait de frig. Este o diferenta mare de temperatura la ei fata de Romania.
    Am o fascinatie pentru orasele port, dar nu as putea sa spun de ce 🙂
    Unul din visurile mele e sa ajung in Marseille , apoi in Provence si pe valea Loirei. Mai pe scurt as vrea sa vizitez toata Franta, cap-coada 🙂

    • Am fost in Marseille, e f frumos. Iti recomand si Nice…si Monte Carlo bineinteles, ca e f aproape de Nice si Marseille. Monaco este o tara grozava, imi pare rau ca nu am poze pe calculator de acolo; poate am sa scanez ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.