V-am mai povestit de papucii de casă de la Oysho, dar doar ca admiratoare a unor poze de pe net. Între timp am cumpărat o pereche de papucei de casă tip balerini și am vrut neapărat să scriu și aici cât de încântată sunt de ei.

I-am cumpărat după Crăciun, nu m-am putut abține pentru că nu numai că sunt foarte drăguți, erau și la reducere. Cred că am dat 25-30 de lei pe ei.

Inițial am zis că acești papucei sunt mai mult un moft, păreau fragili, nu credeam că vor rezista prea mult. Având talpa subțire mă gândeam că o să-mi fie frig în ei, dar i-am cumpărat că erau frumoși și la un preț bun. Și am mai zis că dacă merg prin vizite, pot să-i iau cu mine, că-s micuți și încap în geantă, și așa nu mai este riscul să merg desculță prin casele prietenilor mei și să-mi fie frig la picioare.

Și acum, după vreo 2 luni de când îi port, sunt încântată să spun că am făcut o achiziție foarte bună. Nu numai că sunt foarte drăgălași și chiar eleganți, sunt și călduroși și comozi.

Nu sunt mare amatoare de balerini, nu am nicio pereche în dulap, însă ca și papuci de casă îmi plac foarte mult.

IMG_0166 IMG_0164

Și acum, după perioada reducerilor, am văzut noi papucei de casă tip balerini la Oysho. Cei de mai jos sunt identici cu cei cumpărați de mine, numai că sunt pe roz. Acum sunt la preț întreg, 69 lei.

5193161050_2_1_3 5193161050_2_2_3

Și la 89 lei varianta iepuraș, par mai grosuți.

1040261002_2_1_3 1040261002_2_2_3

Acești papucei de casă sunt foarte drăguți și sunt perfecți pentru locuința voastră. Pentru vizite vă recomand să cumpărați o variantă asemănătoare, dar mai ieftină – tot papucei tip balerin, dar mai mult spre șosetă, cu o talpă subțire. Se găsesc pe la magazinele cu lenjerie intimă și sunt până în 20 de lei.

25 Comments on Papucei de casă simpatici

    • Eu am mers cu ei si pe gresie. In casa am renuntat la mocheta, doar o camera mai are covor si alta niste covorase. In rest gresie si parchet. Si n-am avut probleme pana acum. N-am stat intr-adevar cu orele pe gresie, dar am stat cate 30, 60 de minute…

  1. Am o pereche la fel si imi sunt foarte dragi ; cei care seamana cu iepuras sunt foarte haiosi …ufff, ii vreau si pe aia :))

    • :)) Da…si eu mi-as dori si pe cei roz (chiar daca arata la fel cu cei pe care ii am…dar sunt roz) si pe cei iepuras. 🙂

  2. Cred ca doar prin casa as purta genul acesta de incaltaminte (cu talpa joasa, tip balerini). Papucii sunt foarte dragalasi. 🙂

    • 🙂 Asta asa e. Dar era perioada Craciunului, m-am luat cu alte treburi si am uitat sa scriu despre papucei. In plus, inca sunt in oferta Oysho, dar pe alta culoare si la pret intreg. Si probabil ca o sa fie iarasi redusi…deci trebuie urmarita oferta.

  3. Sunt draguti si comozi, eu mi-am luat o pereche asemanatoare cu ce ai tu mai sus dar alunecam cu ei prin casa si am renuntat sa-i port 🙂

  4. Eu mi-am luat de la Lidl și sunt foarte mulțumită de ei. Deși nu sunt atât de pufoși, nu mi-e frig în ei, deși în casă avem parchet, iar în bucătărie, unde stau și gătesc gresie… Sunt mult mai comozi și pot fi spălați în mașina de spălat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.