Au inceput si serialele de toamna, in sfarsit. Odata cu revenirea pe micile ecrane a serialelor consacrate precum Gossip Girl, au aparut si cateva seriale noi, care isi incearca norocul. Doua merita a fi pomenite acum, si anume Hellcats si Nikita. Astazi va voi vorbi putin de primul din ele, astept sa mai vad un episod din Nikita, ca sa-mi fac o parere.

Hellcats este un serial despre majorete, despre viata competitionala si sacrificiile de sportiv. Daca va place Break It or Make It (cu gimnaste) sigur va va placea si Hellcats.

Dintre actorii care joaca in acest nou serial o veti recunoaste cu siguranta pe Ashley Tisdale, care a devenit faimoasa odata cu succesul filmelor High School Musical, si pe Alyson Michalka, care a cantat impreuna cu sora ei in formatia Aly & Aj.

Povestea serialului: Marti (Alyson) isi doreste foarte mult sa termine Facultatea de Drept pentru a putea lucra in sistemul juridic. Ramane fara bursa datorita unei erori ale mamei ei si astfel este nevoita sa gaseasca rapid o alta solutie pentru a-si continua studiile. Afla ca daca devine majoreta poate beneficia de bursa alocata acestor sportivi, asa ca isi incearca norocul si reuseste sa capete un loc in echipa. Isi face noi prieteni, incepe sa se lupte cu viata aglomerata de student si sportiv si incearca sa isi imbunatateasca relatia cu mama ei.

Hellcats va asteapta cu mult sport, muzica si actiune. Vizionati un episod si spuneti-mi ce parere aveti. ­čÖé

7 Comments on Hellcats

  1. Am vazut primele 2 episoade din “Hellcats” si sincer mi-au placut.Abia astept urmatorul episod.E un serial foarte interesant.Vi-l recomand tuturor!

  2. In cazul in care este in cautare de inca un serial demn de a fi urmarit, iti recomand Nurse Jackie. Este povestea unei asistente dependenta de droguri.
    Personajul pricipal este interpretat de Carmela din The Sopranos care joaca exceptional. Nu degeaba a luat Emmy tipa.

    • Am vazut Nurse Jackie. ­čÖé Sunt la zi cu episoadele. Mi-a placut mult serialul, este deosebit, mai altfel. Multumesc de recomandare si astept si alte idei. Momentan urmaresc Seinfeld, nu l-am vazut la vremea lui.

  3. Daca zici ca ai vazut Nurse Jackie, atunci iti propun Mike & Molly, cu bucatareasa aceea mai grasuta din Gilmore Girls. E comedie si saptamana aceasta a fost primul episod, foarte nostim din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.