Cineva foarte apropiat mie se casatoreste anul viitor asa ca am inceput sa ma informez de nunti, de organizarea lor, pentru a o putea ajuta. Deja ne-am gandit la restaurante, la aranjamente, ne-am uitat la rochii de mireasa si am facut tot felul de planuri. Sunt foarte entuziasmata si ma bucur tare mult ca e fericita. 🙂

Am gasit si niste site-uri interesante, utile mai ales pentru viitoarele mirese din Iasi.

  • Nunta Iasi – Veti gasi aici liste cu restaurante, biserici, saloane de infrumusetare, articole despre traditii si obiceiuri, liste cu servicii de nunta (formatii, fotografi, agentii nunti etc)
  • Blogul Cristinei Eparu – Cristina este o cunostinta de-a mea, s-a casatorit de curand si tot ce a invatat din aceasta experienta a pus pe blogul ei. Mi s-au parut utile articolele in care s-au precizat actele necesare pentru cununia civila sau cele despre bugetul nuntii.

Va reamintesc si alte linkuri, pe care le-am mai mentionat pe blog:

2 Comments on Linkurile saptamanii

  1. Dupa ce rezolvi lucrurile esentiale (gen restaurant, muzica, foto, video), e bine sa te gandesti si la lucrurile “de efect” care au impact mare asupra invitatilor, de exemplu site-ul de nunta.
    Noi (http://nunta.lu) oferim site-uri de nunta pentru cuplurile care se casatoresc, site-uri unde ei isi pot pune pozele dupa nunta, dar si inainte de nunta isi pot tine aproape invitatii, oferindu-le informatii despre “mersul lucrurilor” (ex: mi-am cumparat rochia de nunta, avem restaurantul, unde sa ne facem luna de miere, etc).
    Ideea e relativ noua in Romania, daca vreti sa vedeti cum arata niste site-uri de nunta, intrati pe lagina de exemple: http://nunta.lu/exemple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.