Linkurile saptamanii

Cineva foarte apropiat mie se casatoreste anul viitor asa ca am inceput sa ma informez de nunti, de organizarea lor, pentru a o putea ajuta. Deja ne-am gandit la restaurante, la aranjamente, ne-am uitat la rochii de mireasa si am facut tot felul de planuri. Sunt foarte entuziasmata si ma bucur tare mult ca e fericita. 🙂

Am gasit si niste site-uri interesante, utile mai ales pentru viitoarele mirese din Iasi.

 • Nunta Iasi – Veti gasi aici liste cu restaurante, biserici, saloane de infrumusetare, articole despre traditii si obiceiuri, liste cu servicii de nunta (formatii, fotografi, agentii nunti etc)
 • Blogul Cristinei Eparu – Cristina este o cunostinta de-a mea, s-a casatorit de curand si tot ce a invatat din aceasta experienta a pus pe blogul ei. Mi s-au parut utile articolele in care s-au precizat actele necesare pentru cununia civila sau cele despre bugetul nuntii.

Va reamintesc si alte linkuri, pe care le-am mai mentionat pe blog:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

felicia Catrinel

2 Comments on Linkurile saptamanii

 1. Adriana
  September 27, 2010 at 9:33 pm (8 years ago)

  Bine ai venit in domeniul nuntilor! Este un domeniu foarte frumos, ai sa te indragostesti usor !

  Reply
 2. mir
  April 12, 2011 at 12:08 pm (7 years ago)

  Dupa ce rezolvi lucrurile esentiale (gen restaurant, muzica, foto, video), e bine sa te gandesti si la lucrurile “de efect” care au impact mare asupra invitatilor, de exemplu site-ul de nunta.
  Noi (http://nunta.lu) oferim site-uri de nunta pentru cuplurile care se casatoresc, site-uri unde ei isi pot pune pozele dupa nunta, dar si inainte de nunta isi pot tine aproape invitatii, oferindu-le informatii despre “mersul lucrurilor” (ex: mi-am cumparat rochia de nunta, avem restaurantul, unde sa ne facem luna de miere, etc).
  Ideea e relativ noua in Romania, daca vreti sa vedeti cum arata niste site-uri de nunta, intrati pe lagina de exemple: http://nunta.lu/exemple

  Reply

Leave a Reply

More in web
MobilePress

Cand eram la mare, mi-am accesat blogul de pe mobil si am vazut ca se incarca greu si ca apar...

Close