Nu cred ca este cineva de varsta mea care sa nu-si aminteasca de serialul La Femme Nikita, care se difuza prin anii ’90 la PRO TV. Imi placea la nebunie, nu pierdeam nici un episod.

Poate de aceea nu m-a impresionat primul episod din noul serial Nikita. Actrita principala, Maggie Q, este atat de diferita de fosta actrita (Peta Wilson) incat mi-a fost greu sa o simpatizez, sa mi se para credibila. Nu intelegeam nici daca vor prelua actiunea de unde au ramas cu La Femme Nikita, daca vor relua povestea sau daca vor schimba tot. Nici nu-mi aminteam cum s-a terminat serialul original.

In scena au aparut toate personajele pe care le stiam: Michael, jucat de Shane West, Amanda, interpretata de Melinda Clarke. Noutatea consta in tanara Alex (Lyndsy Fonseca, o stiti din Desperate Housewives si How I Met Your Mother).

Actiunea este urmatoarea: Nikita este libera si doreste sa se razbune pe Divizie. Infiltreaza pe cineva in agentie, ii spioneaza si le impiedica toate misiunile, pentru a determina caderea si distrugerea lor.

Incepand cu episodul 2 am inceput sa inteleg, sa ma detasez de La Femme Nikita si sa iau acest serial de la capat. Si chiar imi place. Asa ca vi-l recomand si va sugerez sa aveti rabdare si sa incercati sa nu-l comparati cu originalul.

Au aparut 3 episoade pana acum.

9 Comments on Nikita

  1. Cand am auzit de el, m-am gandit la serialul Nikita cu tipa aceea blonda, desi ala parca aparuse prin anii 2000… Cred ca tu vorbesti despre altul, nu?

    Ma intrebam unde reusesti sa vezi serialele astea noi, ca aici abia au aparut la TV. Cred ca ai o sursa buna 🙂

  2. Eu tin minte din serialul vechi Nikita o chestie funny: Michael avea un stil de a spune “Yes” extrem de comic:
    Nikita: Michael !!
    Michael: Yesssss!! (cel putin cu 5 “s”) Dar nu se auzea aproape deloc “Ye” doar “sssss” :))
    O sa urmaresc si eu noul serial. Nici nu stiam ca a aparut 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.