Uitandu-ma pe site-ul celor de la AdraWhite, am observat marturiile sub forma de pliculete de ceai. Mi-au placut foarte mult, mi se pare o idee foarte buna. Aceste pliculete de ceai reprezinta niste marturii elegante, economice si originale. Bomboanele nu sunt agreate de toata lumea, pliculetele de ceai pot insa sa multumeasca atat persoanele in varsta, cat si pe cele mai tinere.

Pe site sunt prezentate 3 sortimente, fructe de padure, menta si lamaie, dar cred ca puteti alege orice sortiment de ceai disponibil pe piata. Marturiile cu sortimentele alese de AdraWhite costa 1 leu/bucata, un pret destul de bun.

Ii felicit pentru idee si sper sa vina si cu alte marturii ingenioase.

Si daca tot am inceput sa va prezint marturii pentru pasionatii de ceai, am cautat mai departe si alte modele, din pacate mult mai scumpe. Acestea pot fi cumparate de pe site-ul Accesoriidenunta.ro. Puteti alege dintre o marturie infuzor de ceai (pretul porneste de la 3.1 dolari/bucata), lingurita pentru ceai (se porneste de la 2.30 dolari/bucata, in functie de numarul de bucati comandate), o cutie de ceai cu un pliculet de ceai in interior (minim 1.50 dolari/bucata) si un suport pentru saculeti de ceai (pretul porneste de la 1.90 dolari). Toate aceste modele sunt foarte, foarte dragute, dar sunt scumpe.

3 Comments on Marturii pentru iubitorii de ceai

  1. Da, putem face cu orice sortiment de ceai pliculetul.
    Cand am facut marturia aceasta nici nu m-am gandit eu cat de bine s-ar potrivi printre sortimentele de ceai de pe blogul 🙂

    • Mi s-ar parea interesant chiar sa fie mai multe sortimente de ceai, alese de miri bineinteles…Eu as alege o astfel de marturie, dar iubitul meu nu prea e cu ceaiurile, asa ca nu cred ca ar accepta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.