Daca sunteti in cautarea unei comedii simpatice atunci va recomand noul serial Mike & Molly. L-am descoperit de curand dar nu i-am dat atentie decat atunci cand mi l-a recomandat si Simona S. Dupa urmarirea primelor 3 episoade pot spune ca este un serial chiar ok, usurel, hazliu si romantic.

Despre actiunea din acest serial: Mike si Molly ajung sa se cunoasca la o intalnire de suport pentru persoane cu probleme de greutate (Overeaters Anonymous). Cei doi fac tot posibilul sa mai slabeasca, sa duca o viata sanatoasa, insa ispitele culinare (pentru Mike) precum si nepasarea familiei (pentru Molly) fac acest lucru foarte dificil. In fiecare episod ni se prezinta cate o etapa din relatia ce se formeaza intre cei doi (prima intalnire, primul sarut), precum si intamplari hazlii cu partenerul lui Mike si mama si sora lui Molly.

Veti recunoaste actori precum Swoosie Kurtz (din Pushing Daisies – ce mult mi-a placut serialul acesta, mare pacat ca a fost anulat) sau Melissa McCarthy (Gilmore Girls, Samantha Who?).

Un serial putin mai altfel, care promite sa va aduca zambetul pe buze.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Mike & Molly

    • Mi se pare cunoscut Rubicon…cred ca am vazut acum ceva timp cateva episoade. Oricum, ms de recomandare. Astept si altele (chiar si seriale mai vechi). Mentionez ca am vazut Seinfeld (l-am terminat de curand, nu-l vazusem atunci cand se difuza), Everybody loves Raymond, King of Queens, Friends…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.