15 octombrie este o data speciala deoarece nu una, nu doua, nu trei (!) ci patru persoane dragi mie isi serbeaza astazi ziua.

In primul rand sora mea iubita pe care o felicit si de-abia astept sa o vad maine la petrecere. La multi ani!

Apoi Raluca si Emilian implinesc astazi frumoasa varsta de 23 de ani. Imi amintesc cu drag de copilarie cand ne jucam in fata blocului sau cand ne chinuiam sa urcam cele 7 etaje pana la apartamentele noastre (voi 6, eu 7) cand nu mergea liftul. 🙂 La multi ani inca o data!

Si nu in ultimul rand, astazi este aniversat si unul dintre bloggerii mei preferati, Boris. Distractie placuta la cele doua petreceri! (norocosule :P)

In plus, in acest weekend am inca o dubla aniversare: nepotica mea draga implineste 3 ani maine, pe 16 octombrie, iar bunicul meu este sarbatorit duminica, pe 17. Deci petreceri peste petreceri pentru familia noastra. 🙂

6 Comments on 15 octombrie

  1. Mersi mersi! 🙂 Un weekend foarte incarcat ai :). La multi ani pentru sora ta… La multi ani Raluca… La multi ani Emilian… La multi ani Bunicule si nu in ultimul rand La multi ani nepotica :)… DISTRACTIE PLACUTA!

  2. Inseamna ca vei avea multe petreceri la care sa mergi in weekendul asta, Mihaela! La multi ani tuturor celor dragi tie!

    • Multumesc Simona! Da…si sper eu ca in acest weekend sa-mi iau si catelul de la dresaj. De-abia astept sa va arat poze cu el, a crescut si s-a facut baietel mare. 🙂

  3. La multi ani pentru sora ta… La multi ani Raluca… La multi ani Emilian… La multi ani Bunicule si nu in ultimul rand La multi ani nepoatei tale de 3 ani ,le doresc tuturor multa sanatate si bucurii.

  4. Multumim mult Mihaela de gandurile frumoase si de faptul ca ne-ai mentionat in articolul tau de pe blog. Iti uram si noi un weekend cat mai placut si sa ai parte de clipe minunate alaturi de cei dragi. Distractie placuta ! 😀 .Si multumim Niko de urare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.