O alta comedie simpatica, care imi place mult, este The Big Bang Theory. Probabil ca multi dintre voi deja o urmariti sau macar ati auzit de ea, dar pentru ceilalti voi face o mica prezentare.

Leonard Hofstadter si Sheldon Cooper sunt fizicieni ce lucreaza la Cal Tech dar si cei mai buni prieteni si colegi de camera. Viata lor decurge monoton, alaturi de prietenii si colegii de munca Rajesh Koothrappali si Howard Wolowitz, pana cand apare in scena Penny. Tanara este complet diferita de cei 4 baieti. Este chelnerita (dar viseaza sa devina actrita), este sociabila si prietenoasa. Intre ei se formeaza o frumoasa prietenie iar nepotrivirile de caracter nu fac decat sa creeze umorul din acest serial.

Dintre actori o veti recunoaste pe Kaley Cuoco, cea care interpreteaza rolul Penny. Kaley a jucat si in Charmed si a avut roluri episodice in Prison Break sau CSI.

Sper sa va placa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on The Big Bang Theory

  1. Si eu sunt mare fana a acestui serial! Nu-mi place chiar atat de mult ca How I Met Your Mother, dar acesta din urma incepe sa ma plictiseasca, de la o vreme…we can’t seem to be able to find out how he indeed met the children’s mother. ­čÖé

    Personajul meu preferat e, pe langa Sheldon, adica [genial prin genialitate, dar si prin aroganta], Howard Wolowitz!!! Mi se pare un libidinos nesimtit, dar extrem de comic, mai ales din cauza maica-sii, si a apucaturilor sale de frustrat. [a se vedea ultimul episod, cand se pregatea pentru o seara romantica cu el insusi, imaginandu-si, din greseala, un personaj feminin SF, dar si unul masculin!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.